Heel Holland bakt - High Tea Workshop Hoorn

Een origineel groepsuitje in Hoorn; samen een High Tea maken!

Ontvangst
In het historisch centrum van Hoorn begint uw dag. In een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met een hapje en een drankje.

Stadswandeling
De gids haalt u op bij het restaurant om u mee te nemen voor een mooie wandeling. Hoorn is een voormalige VOC staden telt zo'n 800 monumenten. U ziet de highlights. Uiteraard is er aandacht voor de haven met de bekende Jongens van Bontekoe en de markante Hoofdtoren. Op het schiereiland dat hierop aansluit ziet u de voormalige gevangenis die nu verbouwd is tot appartementencomplex (met tralies). De wandeling eindigt bij de locatie van de High Tea workshop.

Workshop High Tea
Als u aankomt staat alles al klaar voor uw groep. De patissier ontvangt u hartelijk en legt u uit wat er voor nodig is om samen een mooie verzorgde en lekkere High Tea te maken. De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Klassiekers
De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u gaat chocolade smelten en maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Hiervoor zijn verschillende technieken vereist. De chocoladeflikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Zoet én hartig
Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Na afloop van dit teamuitje in Hoorn gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Recepten
Natuurlijk krijgt u de recepten mee, zodat u thuis één en ander nog eens kunt maken.

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes