Heel Holland bakt - High Tea Workshop Haarlem

Een origineel groepsuitje in Haarlem!

Begin...
Uw teamuitje begint in het historisch centrum van Haarlem, waar u wordt ontvangen met een hapje en een drankje. Hierna haalt een gids u op om een mooie wandeling te maken.

Stadswandeling door Haarlem
Hij/zij neemt u mee door smalle historische straatjes, leidt u langs mooie hofjes en vertelt u de leukste anekdotes. Haarlem is een prachtige stad met een rijke historie, getuige de vele monumenten. De bekendste hiervan is ongetwijfeld de St. Bavokerk (Grote Kerk), maar ook het Stadhuis en de Vleeshal zijn de moeite waard.

Heel Holland bakt... een High Tea!
De gids brengt u naar de locatie voor de High Tea. Geen 'Heel Holland bakt' tent, maar een exclusieve zaal bij een restaurant is het decor voor uw culinaire middag. Onze enthousiaste patissier maakt u wegwijs:

Chocolade
U gaat heerlijk met chocolade aan de slag! U maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. De afdeling chocolade is dus goed vertegenwoordigd, en zo hoort het ook bij een High Tea.

Klassiekers
Het water loopt u in de mond als u de geur van verse scones ruikt... En u heeft ze helemaal zelf gemaakt. Moeilijk? Na deze workshop niet meer! Onze patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Zoet én hartig
Aan zoetigheden geen gebrek; ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. Maar het hartige deel van deze High Tea bestaat bijvoorbeeld uit hartige flensjes. U draait er na deze workshop uw hand niet meer voor om!

Ter afsluiting van dit leuke uitje in Haarlem gaat u gezellig samen aan tafel om van alle zelfgemaakte gerechtjes en hapjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Try this at home!
het zou zomaar kunnen dat u de smaak te pakken heeft. U krijgt dan ook alle recepten, zodat u thuis iedereen ook nog eens kunt imponeren.

Een heerlijk bedrijfsuitje in Haarlem!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes