Heel Holland bakt - High Tea Workshop Groningen

Een origineel teamuitje in Groningen!

Hartje stad
Uw uitje begint in het historisch centrum van Groningen, waar u wordt ontvangen met een drankje . Dan is het tijd om zelf te ervaren waarom deze slogan bedacht is: 'Er gaat niets boven Groningen!'

Stadswandeling
De gids haalt u op bij het restaurant en neemt u mee door de binnenstad van deze gezellige studentenstad. Hij laat u de mooiste hofjes zien en vertelt u de leukste anekdotes. Deze voormalige Hanzestad heeft prachtige pakhuizen aan de grachten, een schitterende Stadsschouwburg en natuurlijk mag de kenmerkende Martinitoren niet ontbreken in deze mooie wandeling.

Workshop High Tea
U begint in de 'tent' waar het 'Heel Holland bakt' onderdeel zal plaatsvinden. Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u gastvrij te ontvangen. Een voorbereidende mise-en-place heeft hij al georganiseerd, hierna is het aan u. Tijdens de workshop krijgt u een pot thee.

Zoet én hartig
Natuurlijk is ook deze High Tea een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes. U maakt diverse zoete gerechten en uiteraard kunnen de sandwiches ook niet achterblijven.

Eet smakelijk!

 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 69 € 75,21
18 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 100 € 59 € 64,31
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie