Heel Holland bakt - High Tea Workshop Groningen

Een origineel teamuitje in Groningen!

Hartje stad
Uw uitje begint in het historisch centrum van Groningen, waar u wordt ontvangen met een drankje met een bittergarnituur. Dan is het tijd om zelf te ervaren waarom deze slogan bedacht is: 'Er gaat niets boven Groningen!'

Stadswandeling
De gids haalt u op bij het restaurant en neemt u mee door de binnenstad van deze gezellige studentenstad. Hij laat u de mooiste hofjes zien en vertelt u de leukste anekdotes. Deze voormalige Hanzestad heeft prachtige pakhuizen aan de grachten, een schitterende Stadsschouwburg en natuurlijk mag de kenmerkende Martinitoren niet ontbreken in deze mooie wandeling.

Workshop High Tea
Aan het einde van de wandeling brengt de gids u bij de locatie voor de High Tea workshop. Hier wordt u ontvangen door onze enthousiaste patissier. Deze professional heeft er veel plezier in om groepen door middel van teamwork te begeiden tot een mooi resultaat. De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Classic
De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van Engelse gerechten als bijvoorbeeld scones met clotted cream en diverse soorten hartige sandwiches.

Chocolade
U krijgt alle tips en tricks die belangrijk zijn bij het verwerken van chocolade, zodat u alles op een mooie manier kunt presenteren. U maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. U kunt de flikken decoreren met noten en zuidvruchten. 

Zoet én hartig
Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Na afloop van dit bedrijfsuitje in Groningen gaat u gezellig samen aan tafel om alle zelfgemaakt gerechtjes te proberen. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje thee.

Recepten
Erg leuk om sommige recepten nog eens thuis te maken, of misschien serveert u thuis wel een complete High Tea met alle gerechtjes! U krijg in elk geval de recepten mee!

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes