Heel Holland bakt - High Tea Workshop Gouda

Een origineel groepsuitje in Gouda!

Welkom
In het historisch centrum van Gouda wordt u welkom geheten in een leuk restaurant. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en bittergarnituur. Aansluitend haalt uw gids u op bij het restaurant. U maakt samen een prachtige stadswandeling door deze mooie historische stad.

Gouda verkennen
Uw gids leidt u langs mooie hofjes en steegjes en vertelt u de leukste anekdotes over deze mooie stad. Niet alleen is er aandacht voor de mooiste monumenten, ook komt u langs de haven. En natuurlijk ontbreken ook het karakteristieke stadhuis van Gouda en de St. Janskerk niet tijdens deze veelzijdige wandeling. Uw gids brengt u ten slotte naar de locatie voor uw Heel Holland bakt 'experience'.

Heel Holland bakt!
Onze enthousiaste patissier ontvangt u voor de High Tea workshop. Hij legt uit wat u samen voor lekkers gaat maken en staat u met tips en tricks terzijde. Heerlijk om het volgende zelf te kunnen:

De Engelse classics
De geur van verse scones... Onze patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten verse sandwiches met hartig beleg.

Chocoholic
Natuurlijk gaat u ook met chocolade aan de slag! Het tempereren heeft u in no time onder de knie. U maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken decoreert u naar eigen inzicht met noten en zuidvruchten. 

High Tea complete
Tal van andere gerechten staan op het programma, bijvoorbeeld amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Teatime
Als iedereen de gerechtjes op een mooie manier heeft gepresenteerd kunt u aan tafel. Gezellig samen genieten van een compleet zelfgemaakte High Tea! Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Dó try this at home!
Na afloop krijgt u alle recepten. Het zou zomaar kunnen dat u thuis één en ander nog eens dunnetjes over wilt doen!

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes