Heel Holland bakt - High Tea Workshop Enkhuizen

Een Engels uitje in Enkhuizen; samen een High Tea maken!

Ontvangst
In het mooie centrum van de stad wordt u ontvangen in een gezellig restaurant. Hier krijgt u een hapje en een drankje geserveerd. Hierna haalt uw gids u op!

Stadswandeling
Uw gids neemt u mee langs de onontdekte stukjes stad en de vele bezienswaardigheden. Enkhuizen is een prachtige voormalige Zuiderzeestad met als bekende highlights natuurlijk de havens en de Drommedaris en de Zuiderkerk. Hiernaast leidt de gids u door karakteristieke steegjes, laat hij u de mooiste monumenten zien en vertelt hij u de leukste anekdotes.

Workshop High Tea
De gids brengt u naar de locatie voor de High Tea zodat u aan de slag kunt. Onze enthousiaste patissier legt u uit hoe u te werk gaat en helpt u om tot een lekker en mooi gepresenteerd resultaat te komen. De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Klassiek
Tijdes dit culinaire onderdeel van uw bedrijfsuitje loodst de patissier u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Zoet én hartig
Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Na afloop van dit teamuitje in Enkhuizen gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Recepten
Nu u heeft gezien hoe het moet en heeft geprofiteerd van de tips en tricks van de patissier wilt u thuis vast nog eens een High Tea maken. U krijgt daarom alle recepten mee naar huis.

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes