Heel Holland bakt - High Tea Workshop Eindhoven

Teambuilding op z'n best, samen werken aan een heerlijke High Tea!

Welkomstdrankje en hapje
In een gezellig restaurant in hartje Eindhoven wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Voor zowel Eindhovenaren als mensen die de stad niet kennnen heeft uw gids een mooie en verrassende route samengesteld. Hij haalt u op bij het restaurant.

Stadswandeling
Eindhoven is het 'Silicon Valley' van Nederland heeft veel te bieden. Deze Brainport van Nederland is voorloper op het gebied van design, maar is ook qua (zwem)sport goed vertegenwoordigd. De hoogste gebouwen in de stad zijn een afspiegeling van heden en verleden; zo loopt u langs de Catharinakerk uit 1867, maar ook langs de moderne woontoren de Admirant. Verder leidt de gids u langs de onbekendere stukjes Eindhoven en vertelt hij u de leukste anekdotes over onze lichtstad. De wandeling eindigt bij de locatie voor de High Tea.

Heel Holland bakt
Hier wordt u welkom geheten door onze enthousiaste patissier. Geen wedstrijd wie de beste thuisbakker is, dat kunt u na afloop altijd nog zelf bepalen als u wilt. Vandaag gaat het om samenwerken. De patissier heeft alle benodigdheden voor u klaargezet en legt u uit wat u gaat doen. De lat ligt hoog, maar het volgende gaat zeker lukken:

Zoet én hartig
Een High Tea moet natuurlijk uit een mooie mix bestaan van zoete en hartige gerechtjes. Vandaag maakt u alles zelf van verse ingrediënten. Zo staan er amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes op het menu. Maar ook het bakken van flensjes (dun dus!) komt aan bod. Voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

The classics
Bij een High Tea denken we natuurlijk aan knapperige vers gebakken scones met clotted cream. Deze gaat u zelf maken! Ook diverse soorten sandwiches horen uiteraard op het menu.

I love chocolate
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Hiervoor dient u de chocolade te tempereren, de patissier legt het u uit en brengt u ook de technieken bij die u nodig heeft voor zowel de truffels als de flikken. De laatste versiert u ten slotte zelf met noten en zuidvruchten.

Lekker genieten
Na afloop van dit teamuitje in Eindhoven gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

De thuisbakker
Mocht u iedereen thuis graag een keer versteld laten staan dan kan dat; u krijgt alle recepten mee!

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie