Heel Holland bakt - High Tea Workshop Dordrecht

Laat uw bakkunsten zien tijdens dit originele teamuitje in Dordrecht!

Welkomstdrankje en hapje
In hartje Dordrecht wordt u gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant. Hier krgijt u een welkomstdrankje met een hapje. Vervolgens maakt u met uw groep een stadswandeling met een enthousiaste gids.

Stadswandeling
Uw gids van vandaag haalt u op bij het restaurant. Dordrecht is een prachtige historische stad met een mooie stadsgracht. Deze oudste stad van Holland heeft meer dan 1.000 monumenten, en heeft één van de meest geschilderde havenfronten van Europa. Uw gids haalt de highlights er voor u uit, vertelt u tal van leuke anekdotes en leidt u langs de mooiste hofjes.

Workshop High Tea
Als de gids u bij de locatie voor de High Tea gebracht heeft wacht onze enthousiaste patissier u al op. Hij legt u uit hoe dit onderdeel van uw bedrijfsuitje in z'n werk gaat en zorgt ervoor dat de volgende gerechten prachtig op tafel komen:

Verse scones en sandwiches:
Met alle plezier loodst onze professionele patissier u door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Chocoholic
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. Hiervoor is het nodig dat u de chocolade goed 'tempereert', een techniek die u na deze workshop volledig onder de knie heeft!

Zoet én hartig
Maar dat is nog niet alles... Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. Het maken van mooie dunne flensjes is voor de meesten van ons niet weggelegd, maar na deze workshop draait u daar uw hand niet meer voor om! U voorziet ze van een heerlijke hartige vulling.

Hierna is het tijd voor een lekkere pot thee. U gaat samen aan tafel om elkaars mooie gepresenteerde gerechtjes en hapjes te proeven.

Doe het zelf
Bij tal van gelegenheden kan het leuk zijn om één of meer recepten thuis nogmaals te maken. Daarom krijgt u alle recepten!

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes