Heel Holland bakt - High Tea Workshop Deventer

Heerlijk Deventer verkennen en als afsluiting... Heel Holland bakt!

Binnenstad
Uw teamuitje begint in hartje Deventer. In een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met een drankje. Midden in Deventer waant u zich even in Italië. Uw gids haalt u bij het restaurant op om het u te laten zien.

Stadswandeling
U maakt een prachtige wandeling door de mooie binnenstad. Uw ervaren gids is geboren en getogen in Deventer en kan u als geen ander meenemen langs de onontdekte stukjes stad. Hij leidt u via een prachtige route langs hofjes, binnenplaatsjes en binnentuinen waar het zo stil is dat u niet het gevoel heeft in een stad te zijn. De wandeling eindigt bij de locatie voor de workshop.

Workshop High Tea
Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u te ontvangen. Mise en place is voor elkaar, de rest is aan u. Uiteraard staat hij u met raad en daad bij zodat alle hieronder genoemde onderdelen prachtig gepresenteerd kunnen worden:

Engelse classics
De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Ik hou van chocolade!
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. En wat is het lekker om wat te proeven van de zachte, ietsje  afgekoelde chocolade...

Tea complete
Ook maakt u lekkere amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes. Dunne flensjes maken moeilijk? Na deze workshop niet meer! U maakt heerlijke hartige flensjes!

Ten slotte worden alle gerechtjes en hapjes gepresenteerd en gaat u samen aan tafel. Heerlijk genieten van uw zelfgemaakte High Tea. Dat heeft u tocht maar mooi samen gedaan! Een heerlijke pot thee mag natuurlijk niet ontbreken.

Again and again...
Mocht u geïnspireerd zijn geraakt... u krijgt alle recepten mee naar huis om het thuis nog eens dunnetjes over te kunnen doen!

Eet smakelijk!


Review
 
PV De Hoprank: Wij hebben vrijdag van uw stadsarrangement High Tea Workshop in Deventer genoten. Het was een fijne dag met een afwisselend programma. Locatie voor de ontvangst en de stadswandeling waren top.Tijdens de workshop was het lastig dat we voor handen wassen naar beneden moesten lopen en dat daar alleen koud water was. Verder heerlijke hapjes en goed voorbereid door team.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie