Heel Holland bakt - High Tea Workshop Den Haag

Een verrassend leuk Engels uitje in Den Haag!

Ontvangst
In hartje Den Haag begint deze leuke dag met een drankje. Omdat het hierna tijd is om deze mooie stad te verkennen haalt uw gids u op bij het restaurant.

Stadswandeling
Den Haag vinden we zelf één van de mooiste steden van Nederland, en daar is uw gids het helemaal mee eens! Typisch voor Den Haag is het geven van bijnamen aan moderne gebouwen, zo vindt u hier het 'IJspaleis', de 'Sjoelbak' en het Strijkijzer'. Natuurlijk is er aandacht voor het Binnenhof met de Ridderzaal en de Hofvijver, maar ook laat uw gids u andere prachtige monumenten zien, leidt hij u door rustige straatjes en steegjes en vertelt hij u de leukste anekdotes.

Workshop High Tea
Het eindpunt van de wandeling is de 'tent' waar het 'Heel Holland bakt' onderdeel zal plaatsvinden. Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u gastvrij te ontvangen. Een voorbereidende mise-en-place heeft hij al georganiseerd, hierna is het aan u:

Zoet én hartig
Natuurlijk is ook deze High Tea een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes. Zo gaat u zelf amandelvruchtentaartjes maken, maar ook mini appelgebakjes staan op het menu. Dunne flensjes maken is echt een kunst. Maar na deze workshop niet meer! U maakt moeiteloos de heerlijkste hartige flensjees.

English classics
Bij een High Tea horen natuurlijk verse scones. En jawel, ook deze gaat u helemaal zelf maken. De patissier helpt u met alle plezier bij de bereiding ervan. Mét clotted cream, een andere classic. En uiteraard mogen ook diverse soorten sandwiches niet ontbreken bij een High Tea!

Chocolates
Geen High Tea zonder chocolade, geen groep zonder chocoholic! Daarom is ook de afdeling chocolade goed vertegenwoordigd tijdens dit leuke teamuitje. U leert zelf chocolade truffels op een stokje te maken. En weer met een heel andere techniek maakt u chocoladeflikken. Hierna decoreert u deze naar eigen inzicht met zuidvruchten en noten.

Et voilá!
Nadat iedereen de laatste hand heeft gelegd aan de presentatie van de gerechten en hapjes gaat u aan tafel. In alle rust kunt u genieten van deze heerlijke zelfgemaakte High Tea. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Verbaas vrienden en familie
Thuis krijgt u vast zin om nog eens wat successen te herhalen. Of bent u geïnspireerd geraakt om uw eigen draai aan een recept te geven. Daarom krijgt u alle recepten!


Eet smakelijk!

Groepsuitje review
Vierstroom Zoetermeer: "Alle deelnemers inclusief ikzelf hebben een ontzettend leuke middag gehad! De ontvangst was leuk, de recepten waren heerlijk en het boekje dat we meekregen zag er netjes en verzorgd uit. Ik kreeg zelfs na drie dagen nog mailtjes van mensen die nog even wilden zeggen hoe leuk ze het hebben gehad. Nogmaals bedankt voor het leuke groepsuitje in Den Haag!"

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie