Heel Holland bakt - High Tea Workshop Den Bosch

Teambuilding op z'n best!

Ontvangst met hapje en drankje
In de mooie binnenstad van Den Bosch wordt u in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen met een hapje en drankje. Hierna haalt uw Bossche gids u op om u mee te nemen voor een mooie stadswandeling.

Wandeling door Den Bosch
Den Bosch is een prachtige stad om samen te verkennen. Het historische centrum is vrij compact voor een stad van deze grootte. Uw gids neemt u mee langs de historische hoogtepunten en onontdekte stukjes stad en onderweg hoort u de leukste anekdotes. U komt door karakteristieke steegjes, langs prachtige historische panden en de gids laat u onder andere de bekendste bezienswaardigheid zien: de St. Jan.

Heel Holland bakt!
De wandeling eindigt bij de locatie voor de High Tea waar onze enthousiaste patissier u hartelijk ontvangt. Hiermee sluit u dit bedrijfsuitje in Den Bosch op een originele manier af! De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Scones en sandwiches
De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Amandelvruchtentaartjes en meer
Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. En voor het maken van hartige flensjes draait u na deze workshop uw hand niet meer om!

Na gedane arbeid...
Na afloop van dit teamuitje in Den Bosch gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Recepten
Het zou zomaar kunnen dat u na dit succes de smaak te pakken heeft gekregen en nogmaals als thuisbakker aan de slag wilt. U krijgt dan ook alle recepten mee.

Eet smakelijk!

Review
Bedrijf uit Schiedam, anoniem: "Over het algemeen genomen is het een leuke dag geweest. Alles was goed geregeld en liep perfect op schema. De ontvangst was goed bij het restaurant. De ruimte voor de High Tea was aan de kleine kant, zodat we wat moesten improviseren. Het contact met Stadsarrangement is erg goed verlopen. De snelheid waarmee alles is opgepakt is goed en de personen die ik gesproken heb waren allemaal even vriendelijk. Heel erg fijn dat alles voor mij geregeld werd en ik alleen de aantallen en bepaalde wensen door hoefde te geven. Op de dag zelf was alles perfect geregeld."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes