Heel Holland bakt - High Tea Workshop Den Bosch

Teambuilding op z'n best!

Ontvangst met hapje en drankje
In de mooie binnenstad van Den Bosch wordt u in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen met een drankje. Hierna haalt uw Bossche gids u op om u mee te nemen voor een mooie stadswandeling.

Wandeling door Den Bosch
Den Bosch is een prachtige stad om samen te verkennen. Het historische centrum is vrij compact voor een stad van deze grootte. Uw gids neemt u mee langs de historische hoogtepunten en onontdekte stukjes stad en onderweg hoort u de leukste anekdotes. U komt door karakteristieke steegjes, langs prachtige historische panden en de gids laat u onder andere de bekendste bezienswaardigheid zien: de St. Jan.

Workshop High Tea
U begint in de 'tent' waar het 'Heel Holland bakt' onderdeel zal plaatsvinden. Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u gastvrij te ontvangen. Een voorbereidende mise-en-place heeft hij al georganiseerd, hierna is het aan u. Tijdens de workshop krijgt u een pot thee.

Zoet én hartig
Natuurlijk is ook deze High Tea een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes. U maakt diverse zoete gerechten en uiteraard kunnen de sandwiches ook niet achterblijven.

Eet smakelijk!

Review
Bedrijf uit Schiedam, anoniem: "Over het algemeen genomen is het een leuke dag geweest. Alles was goed geregeld en liep perfect op schema. De ontvangst was goed bij het restaurant. De ruimte voor de High Tea was aan de kleine kant, zodat we wat moesten improviseren. Het contact met Stadsarrangement is erg goed verlopen. De snelheid waarmee alles is opgepakt is goed en de personen die ik gesproken heb waren allemaal even vriendelijk. Heel erg fijn dat alles voor mij geregeld werd en ik alleen de aantallen en bepaalde wensen door hoefde te geven. Op de dag zelf was alles perfect geregeld."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 69 € 75,21
18 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 100 € 59 € 64,31
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie