Heel Holland bakt - High Tea Workshop Delft

Samen koken en genieten in Delft!

Aanvang
Bij een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Al onze arrangementen vinden plaats in het hart van de stad. Als u er klaar voor bent haalt uw gids van vandaag u op om u mee te nemen voor een mooie wandeling.

Stadswandeling
Delft is een prachtige historische stad met de dynamiek van een moderne studentenstad. Uw stadsgids neemt u mee langs de onontdekte stukjes stad en de mooiste plekjes van Delft. Natuurlijk is er aandacht voor de rol die de Oranjes hier speelden, en leidt de gids u langs Oude en Nieuwe kerk. U loopt door karakteristieke straatjes en hoort de leukste anekdotes. Uiteindelijk brengt hij/zij u naar de High Tea locatie.

Workshop High Tea
Hier staat onze patissier al klaar om u te verwelkomen. Hij heeft de mise-en-place voor u gedaan, zoals u het kent van 'Heel Holland bakt'. Hij heeft er alle vertrouwen in dat u samen een succes maakt van de Engelse klassiekers en alle hartige en zoete gerechtjes:

Sweets
Geen groep zonder chocoholic! U gaat heerlijke chocolade truffels maken, en leert hoe u chocolade kunt spuiten. Met deze techniek maakt u prachtige chocoladeflikken die u zelf versiert met noten en zuidvruchten. Op deze manier is de afdeling chocolade goed vertegenwoordigd tijdens deze High Tea.

Zoet én hartig
Een mooie balans tussen zoet en hartig is belangrijk tijdens de High Tea. Zo maakt u amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes, maar ook hartige flensjes. Kan het nog wel eens lastig zijn om mooie dunne flensjes te maken, na dit teamuitje draait u uw hand hier niet meer voor om!

Klassiekers
Natuurlijk kunnen (en willen!) we niet om de klassiekers heen. En dan denken we meteen aan scones met clotted cream... Ook deze gaat u helemaal zelf maken! Daarnaast komen diverse sandwiches aan bod. En hoe zorg je nou dat het brood niet 'soggy' wordt? Onze patissier heeft er veel plezier in om u de fijne kneepjes van het vak bij te brengen.

Aan tafel!
Als alle gerechtjes mooi gepresenteerd klaar staan is het tijd om te proeven van elkaars bakkunsten. Uiteraard onder het genot van een pot lekkere thee. Eet smakelijk!

Recepten
U krijgt alle recepten mee naar huis, om het geleerde tijdens het bedrijfsuitje later nog eens in praktijk te kunnen brengen.

Een originele teambuilding activiteit in Delft!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie