Heel Holland bakt - High Tea Workshop Assen

Een lekker groepsuitje in Assen!

Ontvangst
Uw teamuitje begint in hartje Assen, waar u wordt ontvangen met een drankje met een bittergarnituur. Hierna maakt u een stadswandeling.

Stadswandeling
De gids haalt u op bij het restaurant. Als snelstgroeiende stad van het Noorden heeft Assen een grote ontwikkeling doorgemaakt. Tijdens de wandeling laat de gids u de Brink zien met het voormalige Provinciehuis (nu Drents Museum) en de Abdijkerk, maar hij neemt u ook mee langs een aantal andere monumenten. Hij leidt u door karakteristieke straatjes, wijst u op bijzondere gevelstenen en vertelt u de leukste anekdotes.

Workshop High Tea
De gids brengt u naar de locatie voor de High Tea. Onze enthousiaste patissier ontvangt u hier met een uitleg over de onderdelen van deze lekkere workshop:

Klassiek
Zelf scones en clotted cream maken moeilijk? Na deze workshop niet meer! De professionele patissier die uw groep begeleid helpt u met alle plezier met de bereiding hiervan. Ook maakt u een andere 'classic' verschillende soorten sandwiches.

Chocolade
U maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. Hiermee is de afdeling chocolade goed vertegenwoordigd!

Zoet én hartig
Een High Tea is altijd een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes en hapjes. Zo staan ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes op het menu. En de patissier heeft voor u een heerlijk recept voor hartige flensjes!

Als iedereen de bereiding heeft afgerond is het tijd om te proeven. U gaat samen gezellig aan tafel om in alle rust te genieten van alle gerechtjes. En een High Tea is natuurlijk pas compleet met een lekkere pot thee...

Home made!
U krijgt alle recepten mee naar huis. Zo kunt u het tijdens het bedrijfsuitje geleerde later nog eens in praktijk brengen.

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes