Heel Holland bakt - High Tea Workshop Amsterdam

Heel Amsterdam bakt!

Ontvangst
In hartje Amsterdam wordt u gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant. Hier begint uw dag met een drankje. Aansluitend is het tijd om met een leuke stadsgids de stad te verkennen.

Stadswandeling
Amsterdam is groot, daarom hebben we een voorselectie gemaakt van twee prachtige wandelingen. U kunt kiezen tussen het gebied rond de Oudezijds of de Jordaan.

Oudezijds: Uw gids leidt u rond langs de Dam, het mooie Stadhuis op de Dam, de Beurs van Berlage en de Nieuwe Kerk. Ook de Stopera ligt op deze route. 

Jordaan:
 Naast de Westerkerk, de Noorderkerk en het Anne Frank huis laat uw gids u de mooiste hofjes zien en vertelt hij u alles over de herstructurering van het gebied in de 70er jaren, waardoor het zich tot een 'hip' stukje Amsterdam ontwikkelde.

Workshop High Tea
U begint in de 'tent' waar het 'Heel Holland bakt' onderdeel zal plaatsvinden. Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u gastvrij te ontvangen. Een voorbereidende mise-en-place heeft hij al georganiseerd, hierna is het aan u. Tijdens de workshop krijgt u een pot thee.

Zoet én hartig
Natuurlijk is ook deze High Tea een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes. U maakt diverse zoete gerechten en uiteraard kunnen de sandwiches ook niet achterblijven.

Eet smakelijk!

 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 69 € 75,21
18 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 100 € 59 € 64,31
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie