Heel Holland bakt - High Tea Workshop Amersfoort

Smakelijk teambuilden in Amersfoort!

Welkomstdrankje en hapje
In een mooie restaurant in hartje Amersfoort begint uw teamuitje. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een hapje en een drankje. Aansluitend haalt uw Amersfoortse gids u op om u mee te nemen door de binnenstad.

Stadswandeling door Amersfoort
Amersfoort is een prachtige historische stad met een mooie grachten en zo'n 400 monumenten. De gids haalt de highlights er voor u uit, waarbij de Koppelpoort uiteraard een vast onderdeel is. Dit is de prachtige stadspoort uit de 14e Eeuw. Uw enthousiaste gids weet goed in te spelen op de sfeer in uw groep en vertelt u de leukste anekdotes over deze veelzijdige stad.

Heel Holland bakt...   een High Tea!
De wandeling eindigt op de High Tea locatie. Geen 'Heel Holland bakt' tent, maar een exclusieve zaal bij een restaurant is het decor voor uw culinaire middag. Onze enthousiaste patissier vangt u op en maakt u wegwijs:

Chocolade
Geen High Tea zonder chocolade en geen groep zonder chocoholic! U verwerkt vloeibare chocolade tot zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. De afdeling chocolade is dus goed vertegenwoordigd. En proeven mag!

Verse scones en sandwiches
Het water loopt u in de mond als u de geur van verse scones ruikt... En u heeft ze straks helemaal zelf gemaakt. Moeilijk? Na dit teamuitje niet meer! Onze patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van klassiekers als Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Zoet én hartig
Aan zoetigheden geen gebrek; ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu. Het hartige deel van deze High Tea bestaat bijvoorbeeld uit hartige flensjes. U draait er na deze workshop uw hand niet meer voor om!

Samen genieten
Ter afsluiting van dit leuke uitje in Amersfoort gaat u gezellig samen aan tafel om van alle zelfgemaakte gerechtjes en hapjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Try this at home!
het zou zomaar kunnen dat u de smaak te pakken heeft. U krijgt dan ook alle recepten, zodat u thuis iedereen ook nog eens kunt imponeren.

Een heerlijk bedrijfsuitje in Amersfoort!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes