Heel Holland bakt - High Tea Workshop Amersfoort

Smakelijk teambuilden in Amersfoort!

Welkomstdrankje 
In een mooie restaurant in hartje Amersfoort begint uw teamuitje. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een drankje. Aansluitend haalt uw Amersfoortse gids u op om u mee te nemen door de binnenstad.

Stadswandeling door Amersfoort
Amersfoort is een prachtige historische stad met een mooie grachten en zo'n 400 monumenten. De gids haalt de highlights er voor u uit, waarbij de Koppelpoort uiteraard een vast onderdeel is. Dit is de prachtige stadspoort uit de 14e Eeuw. Uw enthousiaste gids weet goed in te spelen op de sfeer in uw groep en vertelt u de leukste anekdotes over deze veelzijdige stad.

Workshop High Tea
U begint in de 'tent' waar het 'Heel Holland bakt' onderdeel zal plaatsvinden. Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u gastvrij te ontvangen. Een voorbereidende mise-en-place heeft hij al georganiseerd, hierna is het aan u. Tijdens de workshop krijgt u een pot thee.

Zoet én hartig
Natuurlijk is ook deze High Tea een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes. U maakt diverse zoete gerechten en uiteraard kunnen de sandwiches ook niet achterblijven.

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 69 € 75,21
18 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 100 € 59 € 64,31
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie