Heel Holland bakt - High Tea Workshop Almere

Teamwork in een ontspannen sfeer!

Ontvangst
In een gezellig restaurant in Almere begint uw dag met een drankje met bittergarnituur. Hierna maakt u met uw groep een stadswandeling met een enthousiaste gids.

Stadswandeling
Met haar bijna 200.000 inwoners behoort Almere tot de 10 grootste gemeenten van ons land. Het is een bijzondere stad die zicht uitstrekt over veel verschillende wijken. Uw wandeling vindt plaats in Almere centrum, dat aan het meer het Weerwater ligt. Hier laat de gids u genieten van moderne architectuur, de leukste anekdotes, en de meest verrassende verhalen over deze veelzijdige stad.

Workshop High Tea
Eindpunt van de wandeling is de High Tea workshop. Natuurlijk maakt onze patissier en geen zware Heel Holland bakt wedstrijd van. Wie de beste thuisbakker is moet u zelf maar uitmaken. Deze middag gaat het om teamwork; samen aan een mooi resultaat werken, en hier ook samen van genieten. Onze enthousiaste patissier ontvangt legt u uit wat u allemaal voor lekkers gaat maken:

British classics:
Als we denken aan een High Tea denken we allereerst aan... Scones! Die gaat u dan ook maken, helemaal vers. Scones met clotted cream, heerlijk. Ook maakt u een andere classic; de sandwich. Divers belegd, en mooi gepresenteerd.

Chocolade
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken (u leert de techniek om met spuitchocolade te werken) versiert u zelf met noten en zuidvruchten. 

Het beste van zoet én hartig
Heerlijke dunne hartige flensjes, daar draait u uw hand niet meer voor om na dit bedrijfsuitje! Ook amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes staan op het menu.

Na afloop van dit culinaire onderdeel gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

Home made
Het zou zomaar kunnen dat u geïnspireerd bent geraakt. Daarom krijgt u alle recepten mee naar huis. Heerlijk om het nog eens dunnetjes over te kunnen doen!

Get ready.... bake!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een hapje en een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes