Heel Holland bakt - High Tea Workshop Breda

Een ontspannen teamuitje in Breda!

Welkom
In een gezellig restaurant in hartje Breda begint uw groepsuitje. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een drankje. Vervolgens haalt de gids u op om u Breda te laten zien.

Stadswandeling
Breda is vanwege de veelzijdigheid ideaal voor een bedrijfsuitje. Uw gids laat u een aantal mooie bezienswaardigheden zien zoals de Grote Kerk, het Stadhuis en het Begijnhof. Daarnaast is er aandacht voor de Oude Haven met Spanjaardsgat en Prinsenkade. Tijdens deze mooie wandeling leidt uw Bredase gids u door mooie steegjes en straatjes en vertelt hij u de leukste anekdotes.

Heel Holland bakt... een High Tea!
De wandeling eindigt bij de locatie van de High Tea, wederom in hartje stad. Hier wordt u door een enthousiaste patissier ontvangen voor de workshop High Tea. We maken er geen wedstrijd van wie de beste thuisbakker is, u gaat het samen doen.

Verse ingrediënten
U maakt een High Tea van verse ingrediënten. Scones,  muffins en cheesecake moeilijk om te maken? Na deze workshop niet meer! Ook maakt u zelf madeleines, carrot cake, lemon curd en clotted cream. 

Hartige gerechten komen uiteraard ook aan bod in de vorm van hartige muffins, sandwiches en quiches. De patissier heeft er veel plezier in om u de kneepjes van het vak bij te brengen.

Aan tafel!
Na afloop gaat u gezellig samen aan tafel om van elkaars kookkunsten te proeven. Uiteraard eindigt het personeelsuitje onder het genot van een heerlijke pot thee.

Recepten
U krijgt alle recepten mee naar huis na afloop van dit originele teamuitje in Breda, om het geleerde later nog eens in praktijk te kunnen brengen.

Geniet van dit ontspannen uitje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie