Heel Holland bakt - High Tea Workshop Arnhem

Ontspannen samenwerken aan een heerlijke High Tea!

Ontvangst
In hartje Arnhem begint dit leuke teamuitje met een drankje in een gezellig restaurant. Aansluitend haal de gids uw groep op om u mee te nemen voor een mooie wandeling.

Arnhem verkennen
Hoewel Arnhem een turbulent verleden kent is er (weer) genoeg moois te zien. Uw gids neemt u mee voor een wandeling langs het Duivelshuis, de Waag en de Sabelspoort. Uiteraard voert deze wandeling ook langs de Rijn zodat u een blik kunt werpen op de John Frostbrug (a bridge too far) Uw gids speelt goed in op de sfeer in uw groep en vertelt u de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij de locatie van de High Tea.

Workshop High Tea
U begint in de 'tent' waar het 'Heel Holland bakt' onderdeel zal plaatsvinden. Onze enthousiaste patissier staat al klaar om u gastvrij te ontvangen. Een voorbereidende mise-en-place heeft hij al georganiseerd, hierna is het aan u. Tijdens de workshop krijgt u een pot thee.

Zoet én hartig
Natuurlijk is ook deze High Tea een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes. U maakt diverse zoete gerechten en uiteraard kunnen de sandwiches ook niet achterblijven.

Eet smakelijk!

 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 69 € 75,21
18 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 100 € 59 € 64,31
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie