Heel Holland bakt - High Tea Workshop Arnhem

Ontspannen samenwerken aan een heerlijke High Tea!

Ontvangst
In hartje Arnhem begint dit leuke teamuitje met een drankje in een gezellig restaurant. Aansluitend haal de gids uw groep op om u mee te nemen voor een mooie wandeling.

Arnhem verkennen
Hoewel Arnhem een turbulent verleden kent is er (weer) genoeg moois te zien. Uw gids neemt u mee voor een wandeling langs het Duivelshuis, de Waag en de Sabelspoort. Uiteraard voert deze wandeling ook langs de Rijn zodat u een blik kunt werpen op de John Frostbrug (a bridge too far) Uw gids speelt goed in op de sfeer in uw groep en vertelt u de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij de locatie van de High Tea.

Workshop High Tea
Onze enthousiaste patissier ontvangt u hier voor het culinaire onderdeel van uw arrangement. Bij ons geen verkiezing van de beste thuisbakker, maar samen werken aan een lekker resultaat. De patissier zorgt ervoor dat u samen tot een heerlijk (en mooi!) resultaat komt. De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Scones met clotted cream
Natuurlijk is er aandacht voor de klassiekers! De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van Engelse scones met clotted cream en diverse soorten sandwiches.

Gedecoreerde zelgemaakte chocolade
Geen groep zonder chocoholic, dus ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. Terloops leert u een aantal technieken voor de bereiding hiervan. Onze patissier staat u met alle plezier met raad en daad bij!

Gevarieerde High Tea
Bij een High Tea is de balans tussen zoet en hartig essentieel. Van beide geven we als voorbeeld de amandelvruchtentaartjes, mini appelgebakjes en hartige flensjes. Zelf dunne flensjes maken moeilijk? Na dit groepsuitje niet meer!

Samen genieten
Na afloop van dit gezellige bedrijfsuitje in Arnhem gaat u gezellig samen aan tafel om van alle gerechtjes te proeven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

De thuisbakker
Uiteraard krijgt u de recepten mee zodat u het geleerde later nog eens in praktijk kunt brengen.

Eet smakelijk!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie