Heel Holland bakt - High Tea Workshop Amsterdam

Heel Amsterdam bakt!

Ontvangst
In hartje Amsterdam wordt u gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant. Hier begint uw dag met een drankje. Aansluitend is het tijd om met een leuke stadsgids de stad te verkennen.

Stadswandeling
Amsterdam is groot, daarom hebben we een voorselectie gemaakt van twee prachtige wandelingen. U kunt kiezen tussen het gebied rond de Oudezijds of de Jordaan.

Oudezijds: Uw gids leidt u rond langs de Dam, het mooie Stadhuis op de Dam, de Beurs van Berlage en de Nieuwe Kerk. Ook de Stopera ligt op deze route. 

Jordaan:
 Naast de Westerkerk, de Noorderkerk en het Anne Frank huis laat uw gids u de mooiste hofjes zien en vertelt hij u alles over de herstructurering van het gebied in de 70er jaren, waardoor het zich tot een 'hip' stukje Amsterdam ontwikkelde.

Workshop High Tea
De wandeling eindigt op de locatie voor de High Tea. De patissier heeft een exclusieve ruimte van een restaurant voor u omgebouwd tot 'Heel Holland bakt' tent. Hij heeft de mise-en-place voor u geregeld, en heeft er alle vertrouwen in dat u hiervan een succes gaat maken:

Gerechten in balans

Natuurlijk hoort een High Tea een mix te zijn van zoete en hartige gerechten. U maakt amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes, maar ook hartige flensjes staan op het menu. Moeilijk? Na dit originele teamuitje draait u uw hand er niet meer voor om!

Klassiekers
De geur van verse scones... De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van deze klassieker. Want wat is een High Tea zonder scones met clotted cream? Een andere klassieker zijn de sandwiches. U maakt diverse soorten en presenteert deze op een leuke manier.

Chocolade
Geen High Tea zonder chocolade! En wat is er lekkerder dan alvast proeven van warme chocolade? U maakt zowel chocolade truffels als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. Beide vereisen een heel andere techniek, maar u zult zien dat u dit met wat hulp binnen de kortste keren onder de knie heeft!

Samen genieten
Als alle gerechtjes afgerond zijn gaat u samen aan tafel om heerlijk te genieten van elkaars bakkunsten. Uiteraard onder het genot van een heerlijke pot thee.

De thuisbakker
De kans is vrij groot dat u thuis nog eens iets in de praktijk wilt brengen. U krijgt daarom alle recepten, u kunt het dan nog eens dunnetjes overdoen, en indruk maken op familie en vrienden.

Eet smakelijk tijdens dit lekkere uitje in Amsterdam!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 65 € 70,85
18 - 30 € 62 € 67,58
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 55 € 59,95
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Mooie stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot thee
- Alle recepten

Reserveren Meer informatie