Heel Holland bakt - High Tea workshop Nijmegen

Een heerlijk groepsuitje in Nijmegen!

Welkomstdrankje en hapje
Uw dag begint in het historisch centrum van Nijmegen, waar u wordt ontvangen met een welkomstdrankje met bittergarnituur. Hierna maakt u een stadswandeling met een enthousiaste gids, hij haalt u op.

Stadswandeling door Nijmegen
Waar anders kun je zó mooi wandelen? Per jaar bezoeken meer dan 40.000 mensen uit meer dan 70 landen Nijmegen voor de Vierdaagse. Nijmegen is een prachtige stad met opvallend veel groen. De gids leidt u langs de mooiste  bezienswaardigheden maar wijst u ook op de onontdekte stukjes Nijmegen. De wandeling is doorspekt met leuke anekdotes over deze mooie wandelstad.

High Tea workshop
De gids brengt u naar de High Tea locatie. Het is tijd voor het Heel Holland bakt gedeelte van uw teamuitje. De patissier maakt er geen wedstrijd van, maar zorgt ervoor dat u in een goede sfeer samen tot mooie en smakelijke resulaten komt. Hij weet zeker dat het volgende u gaat lukken:

Scones met clotted cream..
Natuurlijk hoort deze Engelse classic in elke High Tea thuis. De patissier loodst u met alle plezier door de bereiding van deze klassieker. Daarnaast maakt u de andere classic die niet mag ontbreken; de sandwich. U maakt verschillende soorten die mooie gepresenteerd worden.

I love chocolate!
Ook de afdeling chocolade is goed vertegenwoordigd; u maakt zowel chocolade truffels op een stokje als chocoladeflikken. Deze flikken versiert u zelf met noten en zuidvruchten. En wat is het lekker om wat te proeven van de zachte, ietsje  afgekoelde chocolade...

Tea complete
Ook maakt u lekkere amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes. Dunne flensjes maken moeilijk? Na dit teamuitje niet meer! U maakt heerlijke hartige flensjes!

Ten slotte worden alle gerechtjes en hapjes gepresenteerd en gaat u samen aan tafel. Heerlijk genieten van uw zelfgemaakte High Tea. Dat heeft u tocht maar mooi samen gedaan! Een heerlijke pot thee mag natuurlijk niet ontbreken.

Again and again...
Mocht u geïnspireerd zijn geraakt... u krijgt alle recepten mee naar huis om het thuis nog eens dunnetjes over te kunnen doen!

Ready? Get set... bake!


Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 62 € 76,05
18 - 30 € 59 € 66,97
31 - 60 € 57 € 64,70
61 - 100 € 53 € 60,16
Inclusief
- Hapje en welkomstdrankje
- Stadswandeling met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot lekkere thee
- Alle recepten

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes