Heel Holland bakt - High Tea workshop Middelburg


Samen met uw collega een tafel vol lekkers verzorgen...

Aanvang
Dit bijzondere groepsuitje begin in hartje Middelburg. Hier wordt u in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen met een hapje en drankje. Uw gids voor vandaag haalt u hierna op om zijn/haar stad aan u te laten zien.

Stadswandeling
Middelburg is een prachtige stad. Dé bezienswaardigheid van is natuurlijk het stadhuis uit de 15e Eeuw. Maar... Middelburg biedt nog veel meer; ook het Damplein en de Lange Jan toren zijn zeer de moeite waard. De gids leidt u door karakteristieke straatjes en langs prachtige bezienswaardigheden. Onderweg hoort u de leukste anekdotes die bij deze stad horen.

Workshop High Tea
Ten slotte brengt de gids u naar de locatie voor de High Tea. Hier wacht onze enthousiaste patissier u op om u vervolgens hartelijk te ontvangen. Samen met uw collega's maakt u een heerlijke uitgebreide en verzorgde High Tea. Aan de presentatie wordt uiteraard veel aandacht besteed. De professionele patissier die u begeleidt zorgt ervoor dat alles goed verloopt en dat u samen tot een heerlijk resultaat komt. Zo staan er de volgende gerechtjes op het High Tea menu:

Chocoholic
Natuurlijk is de de afdeling chocolade goed vertegenwoordigd. U leert een aantal technieken, waaronder het tempereren van de chocolade en het maken van spuitchocolade. De chocolade truffels op een stokje zijn bijzonder lekker. Ook maakt u chocoladeflikken die u zelf decoreert met noten en zuidvruchten.

Engelse klassiekers
De klassiekers, dat zijn natuurlijk de sandwiches. Hoe zorg je nou het brood niet nat wordt bij de bekende 'cucumber' sandwiches? U leert hier een handige truc voor. En als we het over klassiekers hebben, dan kunnen we niet om scones met clotted cream heen. En ook die gaat u helemaal zelf maken!

Zoet én hartig
Natuurlijk is er bij het samenstellen van de recepten gekeken naar een goede mix van hartige en zoete gerechtjes. Zo gaat u amandelvruchtentaartjes en mini appelgebakjes maken, maar ook hartige flensjes. Moeilijk? Na dit originele bedrijfsuitje in Middelburg niet meer!

Aan tafel!
Als alles gepresenteerd staat op tafel gaat u in alle rust samen proeven en genieten van alles gerechtjes. Natuurlijk hoort hier een lekkere pot thee bij.

Keukenprinsen en -prinsessen
Het zou zomaar kunnen dat u zichzelf heeft verbaasd over uw culinaire mogelijkheden. Daarom krijgt u alle recepten. U kunt alles in uw eigen keuken nog eens dunnetjes overdoen!

Eet smakelijk!


Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
15 - 17 € 62 € 76,05
18 - 30 € 59 € 66,97
31 - 60 € 57 € 64,70
61 - 100 € 53 € 60,16
Inclusief
- Ontvangst met hapje en bittergarnituur
- Stadswandeling door Middelburg met gids
- Workshop High Tea van ca. 2,5 uur
- Uw eigen High Tea, geserveerd aan tafel
- Pot lekkere thee
- Alle recepten

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes