Happen Stappen Varen Kampen


Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Kampen: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
 • Rondvaart door Kampen
 • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
 • Stadswandeling met lokale gids
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Kampen. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Het voorgerecht is natuurlijk inclusief een drankje.

Rondvaart Kampen

Hierna stapt u aan boord van een prachtig zeilschip (de schipper vaart op de motor). De vaartocht begint in het centrum. U vaart over de IJssel, het Kattendiep en het Ketelmeer. Vanaf het water ziet u de stad eens van een andere kant. U heeft prachtig zicht op de skyline van Kampen met de mooie historische panden, de kenmerkende Bovenkerk en de stadsbrug. Tussen de watersporters door vaart u richting de uiterwaarden. Hier alleen nog rust, ruimte en natuur. Een afwisselende vaartocht!

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Op historisch gebied heeft deze voormalige Hanzestad aan de IJssel veel te bieden. Zo telt Kampen meer dan 500 Rijksmonumenten. Uw gids toont u een keuze uit de mooiste bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Bovenkerk, het Oude en Nieuwe Raadhuis, en de drie stadspoorten. Verder vertelt hij u de leukste anekdotes en leidt hij u langs de mooiste 'onontdekte' plekjes. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. Het zeilschip is deels overdekt. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren.

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje in Kampen!

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 89 € 97,01
20 - 30 € 79 € 86,11
31 - 60 € 77 € 83,93
61 - 80 € 75 € 81,75
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Vaartocht aan boord van een traditioneel zeilschip van 1 uur
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.00 uur, einde ca. 22.00 uur.

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes