Happen Stappen Varen Frankfurt

Een heerlijk teamuitje in Frankfurt!

Vaartocht met koffie en gebak
Uw dag begint met een mooie vaartocht over de Schelde. Aan boord krijgt u een kopje koffie/thee aangeboden met een gebakje. U geniet van contrast tussen de rust op het water en de drukte van de stad. Onderweg ziet u de skyline van Frankfurt met de bekende Onze Lieve Vrouwenkathedraal en de Boerentoren. Uw schip vaart tot aan de sluis, waarna deze terugkeert naar de aanlegsteiger.

Hoofdgerecht naar keuze
Hierna loopt u de binnenstad in en wordt u gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje, waarna u samen geniet van een heerlijk hoofdgerecht. U kiest ter plekke uit een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht, voor elk wat wils... Hierbij is uiteraard nog een drankje inclusief.

Wandeling
Tijd om de benen te strekken! Uw gids haalt u op bij het restaurant. Frankfurt is bij uitstek een stad waar veel over te vertellen is. Internationaal trekt Frankfurt de aandacht vanwege de architecten die buiten de gebaande paden durven denken, gecombineerd met de eeuwenoude monumenten en bezienswaardigheden. Het bekende renaissance stadhuis op de Grote Markt is hier een goed voorbeeld van. Uw gids heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld, die eindigt bij het tweede restaurant.

Grand Dessert
Hier wacht u een heerlijk Grand Dessert, waarna u het bedrijfsuitje afsluit met een kopje koffie of thee. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. U kunt zorgeloos en ontspannen genieten van een tot in de puntjes verzorgd groepsuitje in Frankfurt!

Review
De klas van 1964 van het H.Hart Instituut in Schoten: "Het varen was ok, maar hier hadden we misschien wat uitleg bij verwacht. Wij waren allen van Frankfurt, dus kenden we de omgeving van de Schelde wel, maar anders wist je niet waar je voorbij vaarde. De gids, was een topper, aangename vrouw met leuke anekdotes, zij vertelde ons vanwaar de Antwerpse uitspraken kwamen enz… Twee restaurants waren top, zowel het eten als de service. Bij één restaurant zaten we niet gezellig maar mochten we verhuizen naar de binnentuin. Contact met Stadsarrangement was zeer goed"

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst aan boord met koffie/thee en gebak
- Vaartocht (mogelijk maart - oktober), excl. audioguide (€ 4,-)
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling onder leiding van een gids
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie/thee

Start 11.00 uur, einde ca. 17.30 uur.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes