Happen Stappen Varen Bremen

Bremen staat bekend om de Bremer Musikanten, maar heeft ook een mooie culinaire kant die u tijdens dit gevarieerde arrangement beleeft!

Voorgerecht
In de "Altstadt" van Bremen wordt u hartelijk welkom geheten in het eerste restaurant waar u een voorgerecht aangeboden krijgt met een consumptie.

Vaartocht
Na het voorgerecht maakt u een mooie vaartocht door de haven van Bremen. Maak kennis met het rijke verleden, de handel en de scheepsvaart die Bremen groot hebben gemaakt.

Hoofdgerecht naar keuze
Hierna loopt u de Altstadt van Bremen in en wordt u gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje, waarna u samen geniet van een heerlijk hoofdgerecht. U kiest ter plekke uit een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht, voor elk wat wils... Hierbij is uiteraard nog een drankje inclusief.

Wandeling
Tijd om de benen te strekken! Uw gids haalt u op bij het restaurant. Bremen is bij uitstek een stad waar veel over te vertellen is. Internationaal trekt Bremen de aandacht vanwege de architecten die buiten de gebaande paden durven denken, gecombineerd met de eeuwenoude monumenten en bezienswaardigheden. Uw gids heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld, die eindigt bij het derde restaurant.

Grand Dessert
Hier wacht u een heerlijk Grand Dessert, waarna u het bedrijfsuitje afsluit met een kopje koffie of thee. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. U kunt zorgeloos en ontspannen genieten van een tot in de puntjes verzorgd groepsuitje in Bremen!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 85 € 101,15
15 - 30 € 79 € 94,01
31 - 60 € 76 € 90,44
61 - 200 € 72 € 85,68
Inclusief
- Voorgerecht inclusief 1 consumptie
- Vaartocht
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling onder leiding van een gids
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie/thee

Start ca. 15.00 uur, einde ca. 20.30 uur. Uiteraard zijn ook andere starttijdens bespreekbaar.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes