Happen Stappen Varen Almere

Verras iedereen in uw bedrijf met een ontspannen bedrijfsuitje in Almere. Met een boottocht, een wandeling en 3 verschillende restaurants pakt u echt uit!

Hartelijke begroeting

In een fijn restaurant in het centrum van Almere wordt u hartelijk onthaald. Met elkaar geniet u van een drankje en proeverij van voorgerechten.

Vaartocht over het Weerwater

Als de sfeer er goed inzit, loopt u (maximaal 10 minuten) naar het opstappunt van de boot die exclusief voor uw groep klaarligt. Er volgt een mooie avondvaartocht over het Weerwater, dat grenst aan het centrum van de stad. Vanaf het water heeft u een prachtig uitzicht op de skyline van Almere. Markante gebouwen als de Schouwburg en de hoge flats die bijna over het water lijken te hangen, ziet u van een ander gezichtspunt. Verder geniet u van het vele groen dat aan de andere kant van het water te zien is. Ook de gezellige drukte met de talrijke watersporters die er te vinden zijn, draagt bij aan een aangename vaartocht.

Hoofdgerecht naar keuze

Na het aanmeren van de boot, loopt u samen naar het tweede restaurant. Bij het aan tafel gaan geniet u van een heerlijk welkomstdrankje. Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze uit verschillende lekkernijen. U kiest voor vis, vlees of vegetarisch. Er is voor ieder wat wils en iedereen eet waar hij op dat moment het meeste zin in heeft. Uiteraard krijgt u bij het diner nog een tweede drankje geserveerd. Vervolgens maakt u kennis met een enthousiaste stadsgids, die u komt ophalen voor de wandeling.

Interessante stadswandeling

Er wordt een mooie route door Almere gelopen waarbij uw persoonlijke gids met leuke anekdotes strooit. U bewondert de moderne gebouwen en geniet van het vele groen dat de stad te bieden heeft. Als uw gezelschap het derde en laatste restaurant bereikt, neemt de gids afscheid.

Verrassend dessert

Het laatste restaurant heeft wederom een leuke tafel voor u vrijgehouden. Als klap op de vuurpijl van dit afdelingsuitje krijgt u een heerlijk Grand Dessert opgediend in de vorm van een proeverij van verschillende lekkernijen en gerechtjes. Ter afsluiting krijgt u een kopje koffie of thee.

Hier eindigt uw perfect georganiseerde teamuitje! Het spreekt vanzelf dat we rekening houden met speciale dieetwensen. Met zijn allen kunt u zorgeloos en ontspannen genieten.

 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Welkomstdrankje en voorgerecht
- Exclusieve vaartocht naar volgende restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Persoonlijke stadsgids
- Grand Dessert inclusief koffie of thee

Start: 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes