Happen Stappen Varen Almere


Geniet samen van een diner in drie verschillende restaurants op één avond. Dit wisselt u af met een rondvaart en een stadswandeling. Dit bedrijfsuitje in Alkmaar is compleet verzorgd, inclusief drankjes:

■ Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
■ Rondvaart 
vanuit het centrum van Almere
■ Hoofdgerecht 
naar keuze inclusief 2 drankjes
■ Stadswandeling
met eigen gids
■ Nagerecht 
naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Start van uw bedrijfsuitje 

In een fijn restaurant in het centrum van Almere wordt u gastvrij ontvangen. Hier geniet u samen van een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Inclusief een drankje! 

Rondvaart in Almere

U stapt aan boord voor een mooie rondvaart over het Weerwater, een meer dat grenst aan het centrum van de stad. Vanaf het water heeft u een prachtig uitzicht op de skyline van Almere. Markante gebouwen als de Schouwburg en de hoge flat die bijna over het water lijkt te hangen (de silverline), ziet u vanuit een heel ander gezichtspunt. Aan de andere kant van het water overheerst het groen. De vele watersporters zorgen voor een gezellige drukte.  

Hoofdgerecht naar keuze

Na het aanmeren loopt u samen naar het tweede restaurant, wederom in het centrum van Almere. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. 

Stadswandeling in Almere

Vervolgens maakt u kennis met een enthousiaste stadsgids. Hij komt u bij het restaurant ophalen voor de wandeling. U loopt samen een mooie route door Almere. U bewondert de moderne architectuur in deze jonge stad. Veel gerenommeerde binnen- en buitenlandse architecten hebben gedurfde gebouwen ontworpen. Bijvoorbeeld het dynamische bouwwerk 'the wave'. De gids laat u een aantal highlights zien en vertelt u de leukste anekdotes. Ten slotte brengt de gids u naar het derde restaurant, waar u afscheid van hem neemt. 

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Het laatste restaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk vanaf april t/m oktober. De boot is overdekt als het nodig is. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Almere!

Groepsgrootte
20 - 45 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 30 € 89 € 97,01
31 - 45 € 87 € 94,83
Inclusief
- Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten inclusief 1 drankje
- Rondvaart van een uur
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Stadswandeling met eigen gids
- Dessert naar keuze of (petit) grand dessert inclusief koffie of thee

Start: 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes