Happen Stappen Light Festival Amsterdam

Op één avond eet u in drie verschillende restaurants. Tussendoor geniet u van het Amsterdam Light festival tijdens een rondvaart en een stadswandeling.

Een heerlijke proeverij als voorgerecht

Vriendelijk en gastvrij wordt u ontvangen in een goed restaurant in het hart van de hoofdstad. Bij wijze van welkom geniet u van een drankje en een heerlijke proeverij van voorgerechten.

Vaartocht tijdens Amsterdam Light Festival

U vervolgt uw bedrijfsuitje met een avondvaartocht op een verwarmde boot tijdens het Amsterdam Light Festival door de Amsterdamse grachten. Als u aan boord gaat kiest u uit glühwein of warme chocolademelk waarna uw vaartocht begint. Verbaas u over de vele prachtig verlichte kunstwerken, die langs de vaarroute te zien zijn. Veelal zijn dit ware technische hoogstandjes, speciaal voor het festival gemaakt door toonaangevende internationale kunstenaars. Over elk kunstwerk krijgt u een korte uitleg. De vaartocht gaat deels over het IJ maar vooral door de grachten van Amsterdam.

Kies zelf uw hoofdgerecht

Na een behouden vaart bereikt u het volgende restaurant. De gastvrije ontvangst wordt ook hier opgeluisterd met een welkomstdrankje, waarna het tijd is voor een smakelijk hoofdgerecht. U kiest zelf uit vis-, vlees- of vegetarische gerechten waar u op dat moment het meeste zin in heeft. Bij het diner is uiteraard nog een drankje inbegrepen.

Enerverende stadswandeling

Na het hoofdgerecht staat uw gids al klaar om u door de stad te leiden. Hij heeft een mooie route van een uur voor u bedacht, die zijn eindpunt heeft bij het laatste restaurant. We zijn nog steeds in het centrum van de stad.

Een heerlijk dessert tot besluit

U laat zich nog een keer verwennen, met een heerlijk Grand Dessert. Daarna is het nog even napraten aan een lekker kopje koffie of thee, alvorens u op een supergoed bedrijfsuitje kunt terugkijken!

Het spreekt vanzelf dat we rekening met mogelijke dieetwensen tijdens uw teamuitje in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat u zich daarover niet druk hoeft te maken en ontspannen kunt meegenieten!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 92 € 100,28
15 - 30 € 90 € 98,10
31 - 60 € 88 € 95,92
61 - 100 € 86 € 93,74
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje (bier/wijn/fris/koffie/thee)
- Speciale Amsterdam Light Festival grachtentocht (75 minuten)
- Glühwein of warme chocolademelk aan boord
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.00 uur, einde ca. 22.00 uur.

Naar verwachting mogelijk van november 2020 tot en met januari 2021

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes