Happen Stappen Varen Assen


Een populair bedrijfsuitje in Assen: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit compleet verzorgde bedrijfsuitje:   

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
 • Rondvaart door Assen
 • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
 • Stadswandeling met lokale gids
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje 

In een prachtig restaurant in hartje Assen begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Hierbij is een drankje inclusief.

Rondvaart in Assen

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door Assen. Uw vaartocht start op de Hoofdvaart. Dit is de vaart die naar Meppel loopt en die gebruikt werd voor de turfaanvoer. De elite vond het fijn wonen hier: aan beide kanten van de vaart staan dan ook statige villa's. Geniet samen van de groene kades, de frisse lucht, het mooie uitzicht en de relaxte sfeer op het water. Een mooi contrast met het levendige centrum.

Hoofdgerecht naar keuze

Na het aanmeren loopt u samen naar het tweede restaurant, wederom in de binnenstad van Assen. Als u aan tafel gaat kiest u een drankje en bekijkt u de kaart. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna maakt u kennis met uw gids.

Stadswandeling door Assen

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route Assen. De stad timmert internationaal aan de weg met de goed georganiseerde evenementen op het circuit. De TT is hier eentje van. Een andere trekpleister is het Drents Museum. En hoewel u niet naar binnen gaat, is het toch de moeite waard om hier te kijken. Het museum nam het provinciehuis, de abdijkerk en het drostenhuis in beslag. Toen dat niet voldoende bleek volgde een hypermoderne uitbreiding: een ondergrondse vleugel met een park bovenop.

Uw gids zorgt voor variatie 
Assen was en is een stad vol vrijstaande villa's en herenhuizen. Vanuit de drukte van het centrum kunt u in een kwartier in het Asserbos staan. Het groen, de stilte en de frisse lucht brengen u meteen in een heel andere sfeer. Het Asserbos is één van de oudste bossen van Nederland en is zelfs gedeeltelijk een oerbos. De gids let op de loopafstanden tot de restaurants en bedenkt een leuke route voor uw groep, met een aantal van de highlights. Onderweg hoort u de leukste verhalen, waarbij hij goed inspeelt op de sfeer in uw groep. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Ook het derde partnerrestaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. Hier kunt u nog eens napraten over deze afwisselende avond. Ondertussen geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

In welke restaurants gaat u eten?
In Assen werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en het eten.


Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is mogelijk van april t/m september.

Doordat u steeds van restaurant - en dus van gesprekspartner - wisselt, zit er schwung in deze avond. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit arrangement! 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
· Rondvaart (1 uur) door Assen
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.15 uur Hoofdgerecht
19.45 uur Stadswandeling
20.45 uur Dessert
21.30 uur Einde

Eerder of later beginnen?
Neem contact met ons op! We denken graag met u mee.

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes