Happen Stappen Varen Antwerpen


Een populaire teambuilding in Antwerpen: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 2 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over deze compleet verzorgde groepsuitstap:   

  • Rondvaart met koffie en gebak aan boord (startpunt Haven van Antwerpen)
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Rondvaart in Antwerpen 
Uw dag begint met een mooie vaartocht door de Antwerpse haven, een van de grotere havens van Europa. U vertrekt vanuit de oude stadshaven aan het Kattendijkdok, iets ten noorden van het centrum. Verwonder u over de grote containerschepen die soms wel 400 meter lang zijn. Bekijk de skyline van Antwerpen.

Koffie en gebak aan boord

Aan boord krijgt u een kopje koffie/thee aangeboden met een gebakje. Onder het genot van een kopje koffie geniet u samen van het contrast tussen de rust op het water en de drukte van de stad. 

Hoofdgerecht naar keuze
Hierna loopt u de binnenstad in en wordt u gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant. Hier krijgt u geniet van een heerlijk hoofdgerecht. U kiest ter plekke uit een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht, voor elk wat wils... Hierbij is uiteraard nog een drankje inclusief.

Wandeling
Tijd om de benen te strekken! Uw gids haalt u op bij het restaurant. Antwerpen is bij uitstek een stad waar veel over te vertellen is. Internationaal trekt Antwerpen de aandacht vanwege de architecten die buiten de gebaande paden durven denken, gecombineerd met de eeuwenoude monumenten en bezienswaardigheden. Het bekende renaissance stadhuis op de Grote Markt is hier een goed voorbeeld van. Uw gids heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld, die eindigt bij het tweede restaurant.

Afsluiting van uw walking dinner
Ook in dit restaurant staat een mooie tafel klaar voor uw groep. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze dag. Ondertussen geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U rondt dit uitje af met een kopje koffie of thee.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk op zaterdag en zondag om 15.15 uur (april /tm november) en op dinsdag t/m vrijdag om 13.35 uur (april t/m oktober) De vaartocht start iets ten noorden van de stad, het is zo'n 25 minuten lopen naar de Grote Markt. Maar u kunt natuurlijk ook een tram pakken. In de winter kunt u ons walking dinner reserveren.

Review
H. Hart Instituut in Schoten (klas 1964): "De gids, was een topper, aangename vrouw met leuke anekdotes, zij vertelde ons vanwaar de Antwerpse uitspraken kwamen. Restaurants waren top, zowel het eten als de service." 

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
· Rondvaart van 1,5 uur excl. audioguide (€ 4,- per stuk)
· Aan boord koffie en gebak
· Wandeling (18 minuten) of tramlijn 7 (15 minuten) naar centrum
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief koffie (of thee)

Tijdsindeling maandag t/m vrijdag:
11.00 uur Vaartocht
12.30 uur Wandeling/tram naar centrum
13.00 uur Hoofdgerecht
14.30 uur Stadswandeling
15.30 uur Dessert

Zaterdag en zondag mogelijkheid 1:
15.15 uur Vaartocht
16.45 uur Wandeling/tram naar centrum
17.15 uur Hoofdgerecht
18.45 uur Stadswandeling
19.45 uur Dessert

Zaterdag en zondag mogelijkheid 2:
10.30 uur Vaartocht
12.00 uur Wandeling/tram naar centrum
12.30 uur Hoofdgerecht
14.00 uur Stadswandeling
15.00 uur Dessert

→ Andere wensen?
De tijden van de afvaart liggen vast. Maar u kunt er wel voor kiezen om de volgorde van de activiteiten te veranderen of wat vrije tijd in te plannen. Heeft u hier vragen over? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes