Happen, stappen, moord Sint-Niklaas

Wilt u een afwisselend bedrijfsuitje waarbij iedereen het naar z'n zin heeft? Dan is dit echt iets voor u!

Drankje en voorgerecht

Dit personeelsuitje in Sint-Niklaas begint in een gezellig restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden, waarna u samen geniet van een proeverij van voorgerechtjes.

Whatsapp moordspel

Na het voorgerecht speelt u het WhatsApp moordspel in de binnenstad. U gaat in groepjes van 5-6 personen op stap. Met uw team lost u een moord op door foto’s te maken van markante plekken in de stad. Via WhatsApp stuurt u deze foto’s door naar de instructeur. Voor elke juiste foto krijgt u een aanwijzing om een moord op te lossen. Welk team weet als eerste de moordenaar te ontmaskeren?

Hoofdgerecht

Daarna gaat u naar een mooi restaurant waar een gezellige tafel gereserveerd is voor uw groep. Iedereen kiest een hoofdgerecht, dit is een vis- vlees- of vegetarisch gerecht, voor elk wat wils. Hierbij zijn twee drankjes inclusief.

Dessert

Ten slotte gaat u naar het derde en laatste restaurant waar u kunt napraten onder het genot van een dessert. U krijgt allemaal een heerlijk Grand Dessert geserveerd. Uiteraard met een kopje koffie (of thee) na afloop.

Speciale dieetwensen kunt u van te voren aan ons opgeven. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is tijdens dit teamuitje, zodat u met z'n allen zorgeloos en ontspannen kunt genieten van een mooi uitje!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 85 € 95,71
15 - 30 € 82 € 92,33
31 - 60 € 79 € 88,95
Inclusief
- Welkomstdrankje en proeverij van voorgerechtjes
- Whatsapp moordspel in hartje stad
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Grand Dessert inclusief koffie of thee

Reserveren Meer informatie