Vaartocht met stadswandeling Rotterdam


Laat u verrassen door tweetoprestaurants, een stadswandeling én een vaartocht! Geniet van een subliem personeelsuitje in deze wereldstad.

Lunchen in hartje Rotterdam

In de hartelijke entourage van de bruisende binnenstad van Rotterdam, krijgt als start van uw bedrijfsuitje een fijne lunch aangeboden. Het soepje, het luxebroodje (belegd) en iets te drinken naar keuze zal u en uw collega's zeker smaken.

Vaartocht met skyline, Erasmusbrug en zeehavens

Uw groepsuitje gaat verder met een spectaculaire vaartocht.Deze voert u langs de Willemsbrug, waarnau de skyline van Rotterdam te zien krijgt vanaf het water. U vaart onder de Erasmusbrug door en krijgt te midden van enorme zeeschepen de kans om de havens te aanschouwen. Een buitenkansje om de stad eens vanuit dit perspectief te aanschouwen.

Bijzondere stadswandeling bij uw teamuitje

Een enthousiaste gids haalt u op voor een stadswandeling van ongeveer een uur. Internationaal is Rotterdam vermaard vanwege zijn architecten die de gebaande paden durven te verlaten. De vele bijzondere gebouwen op de route getuigen hiervan. Daarnaast is Rotterdam bij uitstek een stad vol verhalen en roemrijke anekdotes.

Een gevarieerd driegangendiner

De eindbestemming van de wandeling is een gezellig restaurant, tevens in hartje Rotterdam. U neemt afscheid van de gids en geniet met de hele groep van een uitmuntend driegangendiner Als u bent aangeschoven, kiest uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Iedereen komt ruim aan zijn trekken! Gedurende het gehele arrangement houden we rekening met mogelijke dieetwensen.

Zonder drukte aan uw hoofd geniet u mee van een volledig verzorgd arrangement!

Review personeelsuitje
Stichting Delftse Peuterspeelzalen: "Wij vonden het programma van dit bedrijfsuitje erg goed, ook de gekozen restaurants hebben wij als zeer positief ervaren. Het contact verliep prima, de gegevens ontvingen wij snel en ook is er rekening gehouden met onze wensen. Kortom, onze ervaring is heel positief!"

Studiegroep Theorie & Praktijk: "Prima arrangement. De stad wordt op twee manieren benaderd en gezien door de gast. De wandeling met gids was prima. Enthousiast en veel geleerd tijdens dit personeelsuitje. Ook het diner viel zeer in de smaak."

Interpolis Schadeservice: "Het arrangement was goed geregeld. Tijd van de rondvaart en rondleiding waren precies goed. Informatie die we kregen was leuk en interessant. Het restaurant was gezellig en de sfeer van ons bedrijfsuitje was goed."

ING Netherland: "Ik ben zeer te spreken over het contact met Stadsarrangement, het was constructief en professioneel, mijn dank hiervoor. De organisatie was goed, iedereen was tijdens ons bedrijfsuitje op de afgesproken tijdstippen. We hebben het als een plezierig evenement ervaren."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 62 € 65,72
31 - 60 € 59 € 62,54
Inclusief
- Lunch bestaande uit soep, een luxe belegd broodje en een
consumptie
- Vaartocht per rondvaartboot
- Stadswandeling onder leiding van een gids
- Driegangen diner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes