Vaartocht met stadswandeling Kampen

In een ontspannen ambiance genieten van een heerlijk bedrijfsuitje! U maakt een vaartocht, bezoekt twee toprestaurants en ontdekt de mooiste plekjes van de historische binnenstad van Kampen.

Warme ontvangst in hartje Kampen

Uw uitje begint in een gezellig restaurant in hartje Kampen. Hier krijgt u een heerlijke lunch geserveerd bestaande uit huisgemaakte soep, een luxebroodje (met beleg) en u kiest hier zelf iets te drinken bij (koffie/fris/melk/thee/tapbier/tafelwijn).

Rondvaart Kampen

Hierna stapt u aan boord van een prachtig zeilschip (de schipper vaart op de motor). De vaartocht begint in het centrum. U vaart over de IJssel, het Kattendiep en het Ketelmeer. Vanaf het water ziet u de stad eens van een andere kant. U heeft prachtig zicht op de skyline van Kampen met de mooie historische panden, de kenmerkende Bovenkerk en de stadsbrug. Tussen de watersporters door vaart u richting de uiterwaarden. Hier alleen nog rust, ruimte en natuur. Daarna vaart u weer richting de gezellig drukke stad. Een afwisselende vaartocht!

Stadswandeling door Kampen

Uw stadsgids staat al klaar aan de kade. Hij neemt u met veel plezier mee voor een mooie wandeling. Op historisch gebied heeft deze voormalige Hanzestad aan de IJssel veel te bieden. Zo telt Kampen meer dan 500 Rijksmonumenten. Uw gids toont u een keuze uit de mooiste bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Bovenkerk, het Oude en Nieuwe Raadhuis, en de drie stadspoorten. Verder vertelt hij u de leukste anekdotes en leidt hij u langs de mooiste 'onontdekte' plekjes. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Driegangen diner 

U neemt hier afscheid van de stadsgids en treedt met de hele groep een gezellig restaurant binnen. Hier wordt u opnieuw hartelijk in de watten gelegd met een driegangen keuzediner. Maak uw keuze uit het ruime aanbod van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Er is voor ieder wat wils. Natuurlijk houden we rekening met eventuele voedselallergieën binnen uw groep.

Wilt u een knaller als afsluiting van deze dag? Neem uw groep dan mee aan boord van een prachtig schip om genietend van het prachtige uitzicht over de IJssel te barbecueën! (Hiervoor geldt een meerprijs)

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. Er wordt gevaren met een deels overdekte boot. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren.

Maak uw collega's gelukkig met dit afwisselende teamuitje!


Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 30 € 75 € 81,75
31 - 80 € 72 € 78,48
Inclusief
(Inclusief voorstel tijdsindeling)
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief consumptie
15.00 uur Vaartocht op een traditioneel zeilschip (het schip vaart op de motor en het is mogelijk om binnen te zitten)
16.00 uur Stadswandeling met stadsgids
17.30 uur Driegangen keuzediner (of een floating barbecue)

Extra:
Het is mogelijk in plaats van een driegangendiner te kiezen voor een BBQ aan boord van een prachtig schip in de haven van Kampen. De meerprijs voor deze floating barbecue is maximaal € 15,- per persoon. We houden speciaal rekening met vegetariërs.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes