Vaartocht met stadswandeling Kampen

In een ontspannen ambiance genieten van een heerlijk bedrijfsuitje! U maakt een vaartocht, bezoekt twee toprestaurants en ontdekt de mooiste plekjes van de historische binnenstad van Kampen.

Warme ontvangst in hartje Kampen

Uw uitje begint in een gezellig restaurant in hartje Kampen. Hier krijgt u een heerlijke lunch geserveerd bestaande uit huisgemaakte soep, een luxebroodje (met beleg) en u kiest hier zelf iets te drinken bij (koffie/fris/melk/thee/tapbier/tafelwijn).

Heerlijk ontspannen vaartocht 

Na de lunch staat er een heerlijke vaartocht op de IJssel op het programma. U stapt aan boord van een traditioneel zeilschip en maakt een vaartocht van een uur. Kampen heeft een prachtige skyline en een mooie buitengebied. Zo vaart u op de IJssel, het Kattendiep en het Ketelmeer. Het schip vaart op de motor. 

Stadswandeling door Kampen

Als u weer vaste grond onder de voeten heeft, maakt u kennis met uw enthousiaste stadsgids. Kampen was ooit een welvarende Hanzestad, en dat ziet u terug in het centrum van Kampen. Uw stadsgids laat u de prachtige Oudestraat met haar karakteristieke panden zien, neemt u mee langs de Broederpoort en vertelt u alles over de bijzondere Stadsbrug van Kampen. Hij vrolijkt de wandeling ondertussen op met leuke anekdotes en verhalen. Ten slotte brengt hij u naar het restaurant voor uw afsluitende etentje.

Driegangen diner 

U neemt hier afscheid van de stadsgids en treedt met de hele groep een gezellig restaurant binnen. Hier wordt u opnieuw hartelijk in de watten gelegd met een driegangen keuzediner. Maak uw keuze uit het ruime aanbod van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Er is voor ieder wat wils. Natuurlijk houden we rekening met eventuele voedselallergieën binnen uw groep.

Wilt u een showstopper als afsluiting van deze dag? Neem uw groep dan mee aan boord van een prachtig schip om genietend van het prachtige uitzicht over de IJssel te barbecueën! (Hiervoor geldt een meerprijs)

Beleef een ontspannen en perfect verzorgd afdelingsuitje in Kampen!

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 30 € 75 € 81,75
31 - 80 € 72 € 78,48
Inclusief
(Inclusief voorstel tijdsindeling)
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief consumptie
15.00 uur Vaartocht op een traditioneel zeilschip (het schip vaart op de motor en het is mogelijk om binnen te zitten)
16.00 uur Stadswandeling met stadsgids
17.30 uur Driegangen keuzediner (of een floating barbecue)

Extra:
Het is mogelijk in plaats van een driegangendiner te kiezen voor een BBQ aan boord van een prachtig schip in de haven van Kampen. De meerprijs voor deze floating barbecue is maximaal € 15,- per persoon. We houden speciaal rekening met vegetariërs!

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes