Vaartocht en stadswandeling Rotterdam

Laat u verrassen door tweetoprestaurants, een stadswandeling én een vaartocht! Geniet van een subliem personeelsuitje in deze wereldstad.

Lunchen in hartje Rotterdam

In de hartelijke entourage van de bruisende binnenstad van Rotterdam, krijgt als start van uw bedrijfsuitje een fijne lunch aangeboden. Het soepje, het luxebroodje (belegd) en iets te drinken naar keuze zal u en uw collega's zeker smaken.

Vaartocht met skyline, Erasmusbrug en zeehavens

Uw groepsuitje gaat verder met een spectaculaire vaartocht.Deze voert u langs de Willemsbrug, waarnau de skyline van Rotterdam te zien krijgt vanaf het water. U vaart onder de Erasmusbrug door en krijgt te midden van enorme zeeschepen de kans om de havens te aanschouwen. Een buitenkansje om de stad eens vanuit dit perspectief te aanschouwen.

Bijzondere stadswandeling bij uw teamuitje

Een enthousiaste gids haalt u op voor een stadswandeling van ongeveer een uur. Internationaal is Rotterdam vermaard vanwege zijn architecten die de gebaande paden durven te verlaten. De vele bijzondere gebouwen op de route getuigen hiervan. Daarnaast is Rotterdam bij uitstek een stad vol verhalen en roemrijke anekdotes.

Extra mogelijkheid: Fotografie
(U kunt tegen een kleine meerprijs ook kiezen voor een fotografieworkshop tijdens een stadswandeling. Een professioneel fotograaf haalt samen met u het beste uit uw camera of smartphone. U zult zien dat u hierdoor mooiere foto's kunt maken. Maar de andere manier van kijken waar ze u kennis mee laat maken is misschien nog wel belangrijker! Hoe komt u origineel uit de hoek, en wat vertelt uw foto? Een deel van de workshop is gezamenlijk, maar tijdens de wandeling heeft u ook de kans om persoonlijk vragen te stellen over fotografie. Vraagt u ons naar de mogelijkheden voor uw groep!)

Een gevarieerd driegangendiner

De eindbestemming van de wandeling is een gezellig restaurant, tevens in hartje Rotterdam. U neemt afscheid van de gids en geniet met de hele groep van een uitmuntend driegangen keuzediner Als u bent aangeschoven, kiest uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Iedereen komt ruim aan zijn trekken! Gedurende het gehele arrangement houden we rekening met mogelijke dieetwensen.

Zonder drukte aan uw hoofd geniet u mee van een volledig verzorgd arrangement!

Review personeelsuitje
Stichting Delftse Peuterspeelzalen: "Wij vonden het programma van dit bedrijfsuitje erg goed, ook de gekozen restaurants hebben wij als zeer positief ervaren. Het contact verliep prima, de gegevens ontvingen wij snel en ook is er rekening gehouden met onze wensen. Kortom, onze ervaring is heel positief!"

Studiegroep Theorie & Praktijk: "Prima arrangement. De stad wordt op twee manieren benaderd en gezien door de gast. De wandeling met gids was prima. Enthousiast en veel geleerd tijdens dit personeelsuitje. Ook het diner viel zeer in de smaak."

Interpolis Schadeservice: "Het arrangement was goed geregeld. Tijd van de rondvaart en rondleiding waren precies goed. Informatie die we kregen was leuk en interessant. Het restaurant was gezellig en de sfeer van ons bedrijfsuitje was goed."

ING Netherland: "Ik ben zeer te spreken over het contact met Stadsarrangement, het was constructief en professioneel, mijn dank hiervoor. De organisatie was goed, iedereen was tijdens ons bedrijfsuitje op de afgesproken tijdstippen. We hebben het als een plezierig evenement ervaren."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
of
- Fotografie workshop wandeling tegen meerprijs
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes