Vaartocht en stadswandeling in Brugge

In een ontspannen ambiance genieten van een heerlijke bedrijfsuitstap! U bezoekt twee toprestaurants en ontdekt de mooiste plekjes van de historische binnenstad van Brugge.

Warm ontvangst in hartje Brugge

De ontvangst vindt plaats in een gezellig restaurant in hartje Brugge. Hier krijgt u een heerlijke lunch voorafgaand aan het personeelsuitje. Met uw collega's geniet u van soep, een luxebroodje (met beleg) en kiest u er zelf iets te drinken bij (koffie/fris/melk/thee/tapbier/tafelwijn).

Rondvaart in Brugge

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door de smalle grachten van de stad (de Brugse Reien). Brugge heeft meer dan vijf miljoen bezoekers per jaar, en is dan ook vaak gezellig druk. De rondvaart is een must, niet voor niets heeft Brugge als bijnaam 'Venetië'. Veel van de mooie historische panden staan pal aan de vaarroute ín het water. Ervaar het contrast tussen de drukte in de stad en de relaxte sfeer op het water. De prachtige historische panden zorgen voor een gevarieerd beeld vanwege de verschillende kleuren, gevels en steensoorten. Als u een stukje door het groen vaart ziet u in de verte de Onze Lieve Vrouwetoren, hét oriëntatiepunt van Brugge. Uw gids zorgt voor leuke verhalen. Geniet samen van deze unieke rondvaart!  

Historische stadswandeling door Brugge

Als u weer vaste grond onder de voeten heeft, maakt u kennis met uw enthousiaste stadsgids. Samen loopt u een mooie route door het centrum van Brugge. Het historische centrum staat in z'n geheel op de Unesco Werelderfgoedlijst. De gids laat u een aantal van de vele highlights zien. Bijvoorbeeld het Belfort, waarbij de hoge halletoren opvalt. Deze staat pal aan de Grote Markt, waar het altijd gezellig druk is. Hier vindt u mooie trapgevels, het markante witte gebouw van het Proviniciaal Hof, en veel toeristen die een koets pakken. De gids vertelt u onderweg de leukste anekdotes en zorgt ervoor dat de wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluitend Diner

In een gezellig restaurant in hartje Brugge staat een heerlijk diner op het programma. U maakt allemaal de keuze voor een uitgebreid hoofdgerecht. U kunt kiezen uit het ruime aanbod van vis-, vlees- en vegetarisch gerechten. Er is voor ieder wat wils. Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen van deelnemers aan de uitstap.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. De vaartocht is mogelijk vanaf 1 maart t/m 15 november. In Brugge varen open boten. In de maanden dat er niet gevaren wordt, kunt u ons walking dinner reserveren. 

Voedselallergieën of dieetwensen? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven, en wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje.

U beleeft een ontspannen en perfect verzorgde teambuilding in Brugge!

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 62 € 65,72
31 - 60 € 59 € 62,54
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met stadsgids
- Rondvaart van een half uur door Brugge
- Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes