Vaartocht en stadswandeling Almere

Verras uw collega's met een ontspannen teamuitje in Almere. Met een boottocht, een stadswandeling en twee toprestaurants pakt u echt uit!

Genieten van een fijne lunch

In een fijn restaurant in het centrum van Almere wordt u hartelijk onthaald. Met elkaar geniet u van een heerlijke lunch, opgebouwd uit soep, een riant belegde pistolet en iets te drinken naar keuze (koffie, thee, fris, melk, tapbier of tafelwijn).

Vaartocht over het Weerwater

Als de sfeer er goed inzit, loopt u (maximaal 10 minuten) naar het vertrekpunt van de boot die exclusief voor uw groep is gereserveerd. Wat volgt is een oogstrelende vaartocht over het Weerwater, dat grenst aan het centrum van de stad.

Op het water verwerft u een prachtig uitzicht op de skyline van Almere. In het oog springende gebouwen als de Schouwburg en de hoge flats die bijna over het water lijken te hangen, ziet u in een verfrissend perspectief. Verder geniet u van het vele groen dat aan de andere kant van het water te zien is.

Ook de gezellige drukte met de talrijke watersporters die er te vinden zijn, draagt bij aan een aangename vaartocht.

Interessante stadswandeling door Almere-Stad

Nadat u bent aangemeerd, maakt u kennis met onze enthousiaste stadsgids. Hij heeft een mooie route door Almere uitgestippeld tijdens welke hij met leuke anekdotes strooit. U vergaapt zich aan de moderne gebouwen en geniet van het vele groen dat de stad te bieden heeft.

Als het gezelschap na anderhalf uur het tweede restaurant bereikt, neemt de gids afscheid.

Kostelijk keuzemenu van drie gangen

Bijvoor-, hoofd-en nagerecht heeft u de keuze uit verschillende lekkernijen. U kiest per gang voor vis, vlees of vegetarisch. Er is voor ieder wat wils en iedereen eet waar hij op dat moment het meeste zin in heeft.

Hier eindigt uw perfect georganiseerde groepsuitje!Het spreekt vanzelf dat we rekening houden met speciale dieetwensen. Met zijn allen kunt u zorgeloos en ontspannen genieten van dit fijne arrangement in Almere!

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes