Grachtentocht en stadswandeling Zwolle

In een ontspannen ambiance genieten van een heerlijk bedrijfsuitje! U bezoekt tweetoprestaurants en ontdekt de mooiste plekjes van de historische binnenstad.

Warm ontvangst in hartje Zwolle

De ontvangst vindt plaats in een gezellig restaurant in hartje Zwolle. Hier krijgt u een heerlijke lunch voorafgaand aan het personeelsuitje. Met uw collega's geniet u van soep, een luxebroodje (met beleg) en kiest u er zelf iets te drinken bij (koffie/fris/melk/thee/tapbier/tafelwijn).

Heerlijk ontspannen vaartocht

Na de lunch staat er een heerlijke vaartocht op het programma. Deze tocht biedt u een frisse kijk op deze mooie stad! U ervaart de oude Hanzenstad van een geheel ander perspectief wanneer u onder een van de vele eeuwenoude boogbruggen doorvaart. Historische bezienswaardigheden als Noordereiland, de Oude Willemsvaart, de Sassenpoort en de Watertoren worden steevast aangedaan. Uw gids legt u er tijdens het groepsuitje alles over uit.

Kies een van de twee stadswandelingen

Als u weer vaste grond onder de voeten heeft, maakt u kennis met een enthousiaste stadsgids. Er zijn twee interessante stadswandelingen waaruit u kunt kiezen:

  • Historische stadswandeling: Zwolle is een prachtige stad met stervormige grachten. U vindt hier een indrukwekkend aantal monumenten. Uw gids laat met de verhalen erachter de geschiedenis herleven, leidt u door karakteristieke straatjes en laat u zien welke bouwstijlen er te bewonderen zijn. Tijdens deze wandeling mogen de verhalen over de 75 meter hoge 'Peperbustoren' en de bekende Sassenpoort natuurlijk niet ontbreken.
  • Hanzewandeling:Zwolle profileert zich in de 15e eeuw als een van de belangrijkste Hanzesteden. Kooplieden lieten hun rijkdom graag zien door het bouwen van monumentale woningen. Uw gids vertelt u op een levendige manier de verhalen die bij deze periode horen; de rijkdom, de handel, de aantrekkingskracht van de stad en niet onbelangrijk; het buiten houden van 'gespuis'. Nog altijd komen op oorspronkelijk initiatief van Hanzestad Zwolle alle internationale Hanzesteden jaarlijks bij elkaar.

Driegangenmenu door u zelf samen te stellen

Na anderhalf uur wandelen komt u bij het eindpunt aan. U neemt afscheid van de stadsgids en treedt met de hele groepen gezellig restaurant binnen. Hier wordt u opnieuw hartelijk in de watten gelegd met een exquis driegangen keuzediner. Maak uw keuze uit het ruime aanbod van vis-, vlees- en vegetarisch gerechten.Er is voor ieder wat wils.Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen van deelnemers aan het uitje.

U beleeft een ontspannen en perfect verzorgd afdelingsuitje in Zwolle!

Review bedrijfsuitje
ING : "Ik ben zeer te spreken over het contact tijdens en voor dit bedrijfsuitje met Stadsarrangement, het was constructief en professioneel, mijn dank hiervoor. De organisatie was goed, iedereen was er op de afgesproken tijdstippen. We hebben het als een plezierig evenement ervaren."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes