Grachtentocht en stadswandeling Utrecht

Utrecht is dé stad bij uitstek voor het vieren van groepsuitjes. Bezoek tijdens uw teamuitje twee restaurants, maak een vaartocht en stadswandeling!

Lunch ter aanvang van het personeelsuitje

Uw dag begint in een gezellig restaurant in de mooie binnenstad van Utrecht. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een heerlijke lunch, bestaande uit soep, luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze.

De vaartocht is het gehele jaar mogelijk!

U zet uw afdelingsuitje voort met een aangename vaartocht. Utrecht - met haar mooie terrassen aan het water - leent zich bij uitstek voor een fraaie vaartocht. Het biedt u een heel bijzondere kijk op de stad! Uw gids wijst u op alle verrassende doorkijkjes en bezienswaardigheden.

Keuze uit twee stadswandelingen

Als u aanmeert staat een stadsgids u al op te wachten. U heeft de keuze uit twee verschillende stadswandelingen:

  • Historische stadswandeling: de gids laat u uiteraard dé Dom zien, maar wijst u er tevens op dat er eigenlijk drie Doms zijn in Utrecht! Verder vertelt hij u alles over de Middeleeuwse werfkelders en de vele prachtige kerken. Een mooie afwisselende wandeling, verlevendigd met leuke anekdotes.
  • Hofjes, Cameren en Steegjeswandeling: dit is een verrassende wandeling door het zuidelijke deel van het oude Utrecht. De gids neemt u mee langs o.a. Bruntenhof uit de 17e eeuw, en een aantal voor Utrecht zo karakteristieke 17e-eeuwse Cameren. Verder voert de wandeling onder meer door de Zeven Steegjes; een levendig volksbuurtje met kleine huizen en smalle straatjes.

Driegangendiner met voor ieder wat wils

Bij het eindpunt aangekomen, neemt u afscheid van de stadsgids. Met het hele gezelschap schuift u aan in het tweede restaurant van de dag. Kiest u maar waar u zin in heeft! Vis? Vlees? Vegetarisch? Er is voor ieder wat wils.Dat wij rekening houden met de speciale dieetwensen van de deelnemers spreekt vanzelf.

Laat de Domstad voor uw bedrijfsuitje het decor zijn!

Review bedrijfsuitje
PV Haantje de Voorste: "Het was een ontzettend leuke dag, alles is zeer goed verlopen, alleen jammer dat er bij de stadswandeling weinig gewandeld werd, en we teveel historie te horen kregen, hierdoor verzwakt je aandacht op een gegeven moment. (we hadden wel een enorme leuke gezellige grappige gids) Contact met stadsarrangement was prima, goed geregeld allemaal.

Bedrijf uit Bilthoven, anoniem: "Prima, goed geregeld, interessante onderdelen voor de deelnemers. Ook het eten was erg lekker en keurige bediening. Iedereen was achteraf enthousiast. Contact met Stadsarrangement prima, het liep van onze kant wat traag met de betaling (ging over veel schijven, grote organisatie) en hier werd gelukkig geen probleem van gemaakt."

Overheidsinstelling, anoniem: "Het was een zeer geslaagde avond, mede door het mooie weer, dat is voor dit soort tochten toch wel van belang.  Het arrangement was exact volgens onze aanvraag. Enige opmerking was dat het tussen de grachtentocht en de stadswandeling handig was geweest een drankje op een terras te drinken. Nu ben je na 3 uur pas toe aan je eerste biertje, gevaar is wel dat je misschien niet iedereen meer van het terras af krijgt. Grachtentocht en stadswandeling waren interessant. Het restaurant was erg goed, veel keuzemogelijkheden, en vriendelijk personeel.  Contact met Stadsarrangement was snel en adequaat."

2College: "Het bedrijfsuitje zat inhoudelijk goed in elkaar. Het eten was heerlijk. Zo ook de bediening! Tussen de lunch en de rondvaart zat wel wat tijd maar dat hebben we opgelost door een drankje te nuttigen. Het contact met Stadsarrangement was goed."

Interpolis Schadeservice: "Het personeelsuitje was goed geregeld. Tijd van de rondvaart en rondleiding waren precies goed. Informatie die we kregen was leuk en interessant. Het restaurant was gezellig en de sfeer was goed."

Vereniging OPS: "In één woord uitstekend!"

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes