Grachtentocht en stadswandeling Utrecht

Utrecht is dé stad bij uitstek voor het vieren van groepsuitjes. Bezoek tijdens uw teamuitje twee restaurants, maak een vaartocht en stadswandeling!

Lunch ter aanvang van het personeelsuitje

Uw dag begint in een gezellig restaurant in de mooie binnenstad van Utrecht. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een heerlijke lunch, bestaande uit soep, luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze.

Rondvaart Utrecht

Daarna stapt u aan boord van een rondvaartboot voor een bijzondere vaart door de singels en grachten van Utrecht. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op de stad terwijl u geniet van de levendigheid op de terrasjes aan het water. U hoort u alles over bijvoorbeeld het imposante stadskasteel Oudaen, dat vanaf het water goed te zien is. Of het stadhuis uit het jaar 806, nog steeds een populaire trouwlocatie.

En wat denkt u van de voormalige bierbrouwerij? Een bijzonder pand aan het water dat inmiddels verbouwd is tot luxe woning met hoge boogramen, eigen werfkelders en een garage. Ook komt u langs een stukje oude muur van de stad en de Weerdsluis, die toegang geeft tot de Vecht. De drukte van de stad is nu alleen nog maar geroezemoes op de achtergrond, geniet samen van de relaxte sfeer op het water! 

Mooie stadswandeling door Utrecht

Als u aanmeert staat uw stadsgids al op de kade te wachten op uw groep. Hij neemt u met veel plezier mee op de Hofjes, Cameren en Steegjeswandeling. Dit is een verrassende wandeling door het zuidelijke deel van het oude Utrecht. De gids neemt u mee langs o.a. Bruntenhof uit de 17e eeuw, en een aantal voor Utrecht zo karakteristieke 17e-eeuwse Cameren. Verder voert de wandeling onder meer door de Zeven Steegjes; een levendig volksbuurtje met kleine huizen en smalle straatjes. Zelfs voor inwoners valt hier nog iets nieuws te ontdekken! Laat u verrassen tijdens deze mooie wandeling. Deze eindigt bij het restaurant, waar u afscheid neemt van de gids.

Driegangendiner met voor ieder wat wils

Met het hele gezelschap schuift u aan in het tweede restaurant van de dag. Kiest u maar waar u zin in heeft! Vis? Vlees? Vegetarisch? Er is voor ieder wat wils.Dat wij rekening houden met de speciale dieetwensen van de deelnemers spreekt vanzelf.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. De boten zijn deels open, deels kunnen ze gesloten worden als dit nodig is. In de winter vaart u lekker comfortabel in een verwarmde boot.

Uw collega's worden blij van dit ontspannen altijd-goed teamuitje!

Reviews bedrijfsuitje
PV Haantje de Voorste: "Het was een ontzettend leuke dag, en we hadden een enorme leuke gezellige grappige gids." 
2College: "Het bedrijfsuitje zat inhoudelijk goed in elkaar. Het eten was heerlijk. Bediening was goed!"

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met Utrechter stadsgids
- Rondvaart Utrecht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes