Grachtentocht en stadswandeling Sneek


Een onderhoudend bedrijfsuitje! Bezoek twee gezellige restaurants, maak een prachtige stadswandeling en vaartocht en laat uw collega's genieten!

Lunch in een gezellig restaurant

Ter aanvang van dit personeelsuitje vindt een gastvrij ontvangst in een gezellig restaurant in hartje Sneek. Met een goed verzorgde lunch - soep, luxe belegd broodje, consumptie naar keuze - worden u en uw collega's in de watten gelegd.

Rondvaart Sneek

Hierna stapt u aan boord, in hartje stad. U maakt een mooie vaartocht door één van de elf steden van Friesland. De rust op het water zorgt direct voor een relaxt gevoel. U vaart over de stadsgrachten van Sneek, dus dan mag de historische Waterpoort natuurlijk niet ontbreken. Met de twee torens dé eyecatcher van Sneek! Vanwege de verbinding met de Friese meren is Sneek een populaire watersportstad. Dit is te merken als u tussen de andere watersporter vaart. U heeft direct een vakantiegevoel. Geniet van deze afwisselende vaartocht waarbij u vanaf het water een heel andere kijk krijgt op deze populaire Friese stad. 

Stadswandeling met mooie bezienswaardigheden

Uw Friese stadsgids staat al op de kade te wachten als u aanmeert. U krijgt een aantal highlights te zien, maar er is ook tijd voor leuke achterafstraatjes. Sneek is een historische stad. De Martinikerk springt eruit, met de mooie glas in lood ramen. Ook het monumentale Stadhuis is de moeite waard. In Sneek vindt u veel gezellige smalle straatjes, schitterende grachtenpanden en leuke terrasjes, al dan niet aan het water. De gids vertelt u de leukste verhalen over deze watersportstad en speelt leuk in op de sfeer in uw groep. Na afloop brengt hij u netjes naar het restaurant, waar u afscheid van hem neemt. 

Driegangen keuzediner met gevarieerde keuze

In het historische Sneek mag u natuurlijk een heerlijke maaltijd verwachten en u wordt daarin niet teleurgesteld. U krijgt een driegangen keuzediner aangeboden. Er is keuze vis, vlees en vegetarisch als hoofdingrediënt. Met eventuele dieetwensen houden we uiteraard gedurende het gehele arrangement rekening.Kortom: voor ieder wat wils!

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. In de wintermaanden is er geen rondvaart en kunt u ons Walking Dinner reserveren.  

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes