Grachtentocht en stadswandeling Middelburg

Zorgeloos genieten van deze prachtige, historische stad aan de Zeeuwse kust. Tijdens dit exclusieve teamuitje in Middelburg wordt u door en door verwend.

Lunchen in gastvrije ambiance

Zeer gastvrij wordt u ontvangen in een gezellig restaurant in hartje Middelburg. Een lekker middagmaal vormt de inleiding van uw bedrijfsuitje. U krijgt soep voorgeschoteld, een luxe pistolet (uiteraard riant belegd) en te drinken wat u wenst (bijvoorbeeld: koffie, thee, fris, melk, tapbier, tafelwijn).

Een zeer populaire vaartocht door de grachten

Uw arrangement vervolgt met een van de meest befaamde grachtentochten van Nederland. U maakt Middelburg van een geheel ander gezichtspunt mee wanneer u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart.

Het zicht op de prachtige VOC-pakhuizen is oogstrelend, en ook de rest van de stad is het bekijken meer dan waard. Uw gids kleurt deze sensatie met de leukste en interessantste anekdotes die er over het oude en hedendaagse Middelburg bekend zijn.

Wetenswaardige wandeling door prachtig Middelburg

Als de boot is aangemeerd, wordt u voorgesteld aan een nieuwe gids. Deze enthousiaste Middelburger zal u de stad te voet laten zien. Aangezien er zoveel is om uit te kiezen, hebben we besloten twee afzonderlijke routes aan te bieden. Uw keuze:

  • Historische stadswandeling: de meest in het oog springende bezienswaardigheid van Middelburg is natuurlijk het stadhuis uit de 15e Eeuw, maar Middelburg heeft nog veel meer in huis; het Damplein en de toren Lange Jan zijn ook eyecatchers. De gids leidt u door typisch Zeeuwse straatjes en vertelt u de leukste anekdotes.
  • Abdijwandeling: Middelburg heeft een schitterend Abdijcomplex uit de 12e Eeuw. Uw gids laat u maar liefst drie kerken zien die bij het complex horen, hij leidt u rond door de crypte en hij vertelt u alles over de prachtige Statenzaal. Ook bezoekt u samen de wandtapijtenzaal van de in het complex gevestigde Zeeuws Museum. Via de Eeuwenoude kloostergangen komt u uiteindelijk uit in de kruidentuin.

Afsluitend een driegangenmaaltijd naar keuze

De wandeling eindigt na ongeveer anderhalf uur bij de tweede eetgelegenheid van de dag. U zegt de stadsgids gedag en laat u zeer hartelijk ontvangen.U gaat gezamenlijk genietenvan een uitstekendedriegangenmaaltijd. Het aanbod op de kaart is ruim. U kunt per gangkiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor iedere smaak zijn er voldoende opties.

Met eventuele dieetwensen houden we het gehele arrangement rekening. U kunt zonder zorgen meegenieten van een tot in de details geregeld groepsuitje in Middelburg.

Review bedrijfsuitje

UWV: "Het was een zeer geslaagd bedrijfsuitje. De gids wist veel te vertellen (het duurde wel wat lang) en het eten was erg lekker. Al met al een prima dag. Misschien een puntje voor een volgende groep om tussen de stadswandeling en rondvaart een drankje te doen."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes