Grachtentocht en stadswandeling Leiden

Een plezierig en veelzijdig bedrijfsuitje in het bruisende stadscentrum! U bezoekt twee steengoede restaurants en ontdekt schitterende plekjes en doorkijkjes.

Heerlijke lunch in hartje Leiden

U begint uw teamuitje in een oergezellig restaurant in hartje Leiden. Er wordt een heerlijke lunch geserveerd. U en uw collega's kunnen geniet van een heerlijke soep, een luxe belegd broodje en iets lekkers te drinken erbij.

Vaartocht over singels en grachten

Na de lunch gaat u aan boord voor een mooie grachtentocht. Leiden heeft een uitgebreid netwerk van singels en grachten. Uw gids wijst u onderweg onder andere op de geboortestraat van Rembrandt, de Hortus Botanicus en de molen De Valk.

Wandeling met stadsgids

Weer aan land aangekomen staat een enthousiaste stadsgids u al op te wachten om u mee te nemen voor een mooie wandeling. Bekende bouwwerken in Leiden zijn de Pieterskerk, de Waag en de Burcht. Maar de gids neemt u ook mee door karakteristieke straatjes, langs mooie hofjes en hij vertelt u de leukste anekdotes.

Extra mogelijkheid: Fotografie
(U kunt tegen een kleine meerprijs ook kiezen voor een fotografieworkshop tijdens een stadswandeling. Een professioneel fotograaf haalt samen met u het beste uit uw camera of smartphone. U zult zien dat u hierdoor mooiere foto's kunt maken. Maar de andere manier van kijken waar ze u kennis mee laat maken is misschien nog wel belangrijker! Hoe komt u origineel uit de hoek, en wat vertelt uw foto? Een deel van de workshop is gezamenlijk, maar tijdens de wandeling heeft u ook de kans om persoonlijk vragen te stellen over fotografie. Vraagt u ons naar de mogelijkheden voor uw groep!)

Driegangendiner met veel keuze

Het eindpunt van de wandeling is het restaurant waar u en uw collega's gaan eten. U neemt afscheid van de gids en schuift aan. Met elkaar geniet u van een uitgebreid driegangen keuzediner dat u naar eigen smaak samenstelt. U kunt kiezen uit vis, vlees en vegetarisch. Kortom: voor elk wat wils!

U kunt terugkijken op een zorgeloze en perfect georganiseerd groepsuitje in Leiden!

Review bedrijfsuitje
Wout Hogervorst vof: Super geslaagde middag en avond gehad, alles liep gesmeerd en op tijd en stond keurig klaar! We hadden natuurlijk ook super weer zaterdag! Leuke aanrader er zou alleen nog een pauze moeten zitten tussen de boottocht en de stadswandeling want wij hadden gekozen voor koffie om 14:30 en daarna gingen we pas eten om 18:30 uur! Voor jullie klantvriendelijkheid en snelheid een dikke 8!"

Interpolis Schadeservice: "Het arrangement was goed geregeld. Tijd van de rondvaart en rondleiding waren precies goed. Informatie die we kregen was leuk en interessant. Het restaurant was gezellig en de sfeer van ons bedrijfsuitje was goed."

Mw Van Zijl: "In een woord geweldig, zeer veel complimenten van de familie gekregen terwijl ik er weinig aan heb gedaan. Jullie hebben het geregeld, de grachtentocht was leuk en de gids was een fijne leuke gezellige jonge man met een goed verhaal. Het eten was heel goed verzorgd ook voor de persoon glutenvrij was het super. De brochure heb ik van mijn dochter gekregen, ik weet niet hoe zij er aan kwam ik zal het haar vragen. Ik ben niet zo goed met internet met de telefoon vind ik handiger. Volgend jaar kiezen we een andere stad met het zelfde programma hebben we besloten. Misschien handig als ik dan de brochure ontvangen. Jullie hebben een 9 verdiend."

ING Nederland: "Ik ben zeer te spreken over het contact met Stadsarrangement, het was constructief en professioneel, mijn dank hiervoor. De organisatie was goed, iedereen was tijdens ons bedrijfsuitje op de afgesproken tijdstippen. We hebben het als een plezierig evenement ervaren."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
of
- Fotografie workshop wandeling tegen meerprijs
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes