Grachtentocht en stadswandeling Leiden

Een plezierig en veelzijdig bedrijfsuitje in het bruisende stadscentrum! U bezoekt twee steengoede restaurants en ontdekt schitterende plekjes en doorkijkjes.

Heerlijke lunch in hartje Leiden

U begint uw teamuitje in een oergezellig restaurant in hartje Leiden. Er wordt een heerlijke lunch geserveerd. U en uw collega's kunnen geniet van een heerlijke soep, een luxe belegd broodje en iets lekkers te drinken erbij.

Rondvaart Leiden

Hierna stapt u aan boord, nog steeds in hartje stad. U maakt een mooie rondvaart door de grachten en singels van Leiden, uw schipper vertelt u er onderweg alles over. Leiden heeft lage kademuren en zo geniet u van het zicht op onder andere de geboortestraat van Rembrandt, de Hortus Botanicus en Molen de Valk. Volop historie, prachtige grachtenpanden, en mooie monumentale bruggen. In de zomer geniet u van de gezelligheid van de terrasjes op de kade en de terrasboten. Het varen langs de haven van Leiden zorgt voor een lekker vakantiegevoel. In de winter vaart u door de feestelijk verlichte stad onder bruggen door die versierd zijn met honderden lichtjes. U merkt direct het verschil tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water. En dat maakt deze vaartocht zo leuk!

Wandeling met stadsgids

Bij het aanmeren staat uw stadsgids uw groep al op te wachten. Hij heeft een mooie route voor u uitgestippeld. Leiden staat bekend om de Lakenfeesten, en natuurlijk het Leids ontzet. Verder vindt u hier de oudste universiteit van Nederland en is er een overvloed aan andere bezienswaardigheden. Eén van de bekendste is de Burcht, ouder dan Leiden zelf. De Zijlpoort en Morspoort zijn voorbeelden van twee fotogenieke poorten in de stad, en vaak decor bij bruiloftsreportages. De enorme Pieterskerk is niet te missen. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, en speelt leuk in op de sfeer in uw groep. Hij vertelt u de leukste anekdotes (bijvoorbeeld over de Oranjes die hier hebben gewoond) en laat u ook leuke achterafstraatjes zien. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Driegangendiner met veel keuze

Met elkaar geniet u van een uitgebreid driegangen keuzediner dat u naar eigen smaak samenstelt. U kunt kiezen uit vis, vlees en vegetarisch. Kortom: voor elk wat wils!

Alles geregeld

Alle restaurants kennen we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. De boten zijn deels open, deels kunnen ze gesloten worden als dit nodig is. In de winter vaart u door de feestelijk verlichte grachten in een heerlijk warme boot.

Maak uw collega's blij met dit leuke teamuitje in Leiden!

Reviews bedrijfsuitje
Wout Hogervorst vof: Super geslaagde middag en avond gehad, alles liep gesmeerd en op tijd en stond keurig klaar!"
Interpolis Schadeservice: "Informatie die we kregen was leuk en interessant. Het restaurant was gezellig en de sfeer van ons bedrijfsuitje was goed."
Mw Van Zijl: "In een woord geweldig, zeer veel complimenten van de familie gekregen terwijl ik er weinig aan heb gedaan." 
ING Nederland: "Ik ben zeer te spreken over het contact met Stadsarrangement, het was constructief en professioneel, mijn dank hiervoor."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met stadsgids
- Rondvaart Leiden
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes