Grachtentocht en stadswandeling in Den Haag

Een veelzijdig bedrijfsuitje beleef je in Den Haag! U doet twee toprestaurants aan,maakt een vaartocht en een bijzondere stadswandeling!

Een gezamenlijke lunch als startpunt

Uw bedrijfsuitje begint in hartje Den Haag met een heerlijke lunch. In een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze.

Een gevarieerde vaartocht met collega's

U gaat aan boord voor een genoeglijke vaartocht. Vanwege de vele lage bruggen, betreft het een open boot. U volgt een route die onder meer leidt langs de Schilderswijk, de Paleistuinen, de Koninklijke Stallen en de Mauritskade. Voor geïnteresseerdenwijdt uw gids uitgebreid uit over alles wat er te zien is.

Bijzondere stadswandeling kleurt uw afdelingsuitje

Vervolgens is het tijd om de benen te strekken. Uw persoonlijke gids haalt u op en begeleidt u op een mooie stadswandeling. De route heeft hij zelf voor u uitgestippeld, aansluitend bij al het bijzondere dat u tijdens de vaartocht al heeft gezien. Deze wandeling heeft zijn eindpunt bij het laatste restaurant van de dag.

Een driegangendiner met veel keuze

Bij het restaurant aangekomen, neemt u afscheid van de gids. U gaat aan tafel voor de heerlijke hoofdmaaltijd.U kiest een mooi visgerecht, een vleesgerecht of een vegetarische lekkernij. Het is allemaal mogelijk!Het gehele arrangement wordt er rekening gehouden met speciale dieetwensen van collega's.

Zonder zorgen geniet u van een tot in d puntjes verzorgd afdelingsuitje!

Review bedrijfsuitje
Mevrouw W. de Soet: "We hebben met ons teamuitje, ondanks het minder mooie weer, een heerlijk dagje Den Haag gehad! Het contact met uw medewerker was erg prettig en die heeft ons ook van de nodige informatie voorzien en alles prima geregeld! Leuke stadswandeling, grachtentocht en het diner was erg lekker."

F.V. de Niet: "Het was in een woord een prachtige en leerzame en smakelijke dag. Alles van ons groepsuitje was goed geregeld."

C. van Berkel: "Schitterende dag, met interessante stadswandeling met prima gids door het historisch gedeelte van de stad Den Haag. Grachtentocht met geruisloze boot, gids was toppie. Eten tijdens het uitje was lekker. Wij ( fam. ) komen vast nog een keer terug."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 72 € 78,48
15 - 30 € 68 € 74,12
31 - 60 € 62 € 67,58
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes