Grachtentocht en stadswandeling in Den Bosch

Beleef een magnifiek bedrijfsuitje in het oogverblindende Den Bosch. Een rondvaart, wandeling en bezoek aan twee beregoede restaurants!

Een uitgebreide lunch ter aanvang

Uw personeelsuitje begint in een gezellig restaurant in hartje Den Bosch waar u gastvrij ontvangen wordt met soep, een ruim belegde pistolet en een consumptie (koffie/thee/melk/fris/tapbier/tafelwijn).

Wonderschone rondvaart over Binnendieze

De dag krijgt zijn vervolg met een bijzondere vaartocht. U beschikt exclusief met uw groep over een of meerdere boten. U maakt een van de meest befaamde vaartochten van Nederland, over de alom bekende Binnendieze. U vaart deels onder de huizen door en beleeft de schoonheid van de stad op een unieke manier! Uw gids aan boord kan u alles vertellen over deze roemrijke stad.

Ontspannen stadswandeling

Na dit heerlijke tochtje over water maakt u kennis met uw stadsgids die u langs een aantal markante bezienswaardigheden zal leiden. In de authentieke straatjes en steegjes van de stad laat u zich makkelijk aansteken door zijn enthousiasme! Eindbestemming is het tweede restaurant van de dag. Hier neemt u afscheid van de gids.

Driegangen keuzediner in hartje Den Bosch

U schuift aan en geniet met het hele gezelschap van een uitgebreid driegangen keuzediner. U kiest ter plekke uit het rijke aanbod van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Voor het gehele arrangement houden we rekening met eventuele dieetwensen.

U kunt met een rustig gevoel genieten van een puntgaaf georganiseerd groepsuitje in Den Bosch!

Review bedrijfsuitje
Familie uit Den Bosch, anoniem: "Ondanks de korte termijn waarop we gebruik wilden maken van het arrangement konden er nog speciale wensen worden toegevoegd. Zelfs een wijziging van het aantal personen was geen probleem. We hebben geen gebruik gemaakt van een hulplijntje tijdens de dag, maar het is goed te weten dat er bij eventuele problemen een telefoontje gepleegd kan worden. Inhoudelijk waren we erg te spreken over het arrangement. Het was een gevarieerd programma, met leuke informatie over de stad. Al met al hebben we met onze groep een fijne  dag gehad. Ik heb de brochure 2014 ontvangen. Vooraf wilde ik al een dergelijk programma zelf samenstellen, maar als het voor je wordt gedaan is wel zo prettig."

Mevrouw Stuit: "De hele groep heeft een zeer aangename dag gehad en genoten van letterlijk alles. We hebben ook het aangename gevoel gehad,overal welkom te zijn. Voor de lunch waren wij een half uur te vroeg,maar dat bleek helemaal geen probleem! Lunch en diner waren goed verzorgd! De rondvaart erg leuk met vlotte informatie, en de stadswandeling zeer aangenaam uitgevoerd op een persoonlijke en aansprekende manier! De voorafgaande zaken, zoals het via internet afspreken voor 13 personen, en het plots moeten wijzigen naar 12 personen is prettig behandeld. Klantvriendelijkheid krijgt een 10. Kortom, we zijn vol lof!"

Mevrouw Stork: "Wij hebben met elkaar een topdag gehad in Den Bosch. Heerlijk koffie op het terras, hoewel ze binnen alles klaar hadden voor ons. Een pluim waard. Ook de lunch was voortreffelijk. De rondvaart vond iedereen heel bijzonder. Ook op het diner was niets aan te merken, ruime keuze en natuurlijk veel te veel. Het regelen van deze dag verdient alle lof, alles liep gesmeerd tijdens ons uitje. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service!"

Vereniging OPS: "De organisatie was goed, contact met de medewerker snel. Het personeelsuitje was compleet en de dieetwensen waren perfect uitgevoerd."

De heer J.C. Groeneveld: "Absolute aanrader dit personeelsuitje. Alles prima geregeld, benodigde info werd correct en op tijd verstrekt."

Drie Gasthuizen Groep: "Inhoudelijk was het arrangement prima, we hebben genoten van alles. De medewerkers van de stadswandeling en rondvaart waren heel vriendelijk. Organisatie was ook prima. Een opmerking: een uur was aan de krappe kant voor de lunch."

De heer Gouman: "We vonden het inhoudelijk goed, voldeed aan de verwachtingen. Wij hadden de stadswandeling geschrapt, maar dat is zeker goed gemaakt door de grachtentour. Overal wisten ze al dat we kwamen. Zelfs het op het laatste moment wijzigen van de tijden was goed doorgekomen. Geweldig bedrijfsuitje gehad in Den Bosch."

Tetje Johns namens PV van Assa Abloy Entrance Systems: "Iedereen was zeer enthousiast en ik heb alleen maar positieve berichten gekregen. Bedankt voor al je hulp en voor het regelen van deze gezellige dag voor ons. Mochten wij volgend jaar weer zoiets gaan regelen dan neem ik zeker weer contact met jullie op."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Helpdesk

Komt u er niet uit? Laat ons u helpen!
Keurmerk groepsuitjes