Grachtentocht en stadswandeling Haarlem

Een exclusief teamuitje in Haarlem waarbij u de stad van verschillende kanten leert kennen! Laat u culinair verwennen en sluit de stad in uw hart.

Lunchgerecht in een gezellig restaurant

Er vindt een gastvrij ontvangst plaats in een gezellig restaurant in hartje Haarlem. U krijgt een smakelijke lunch opgediend: soep, luxebroodje met beleg en een consumptie naar keuze.

Spannende rondvaart

Uw groepsuitje wordt voortgezet met een interessante vaartocht door de Haarlemse grachten. Vanaf het water krijgt u een verschillende kijk op de stad! U vaart langs onder andere het Waaggebouw, het pand van de bekende Haarlemmerolie, het Bisschoppelijk Paleis, de 'Snifmolen' en de Kathedrale Basiliek Sint Bavo. Maar er is ook aandacht voor moderne architectuur zoals de 'Toneeltoren', het Poppodium en de 'Verfroller'. Uw gids kan u er alles over vertellen!

Mooie stadswandeling

Na het aanmeren is het tijd voor wat beweging! Uw gids - een doorgewinterde Haarlemmer - pikt u op bij de boot. Hij heeft een prachtige route van ongeveer anderhalf uur voor u uitgestippeld. Het eindpunt is een gezellig restaurant, eveneens in hartje stad.

Driegangendiner met uitgebreide keuze

U neemt afscheid van de gids en neemt plaats in het fijne restaurant. U geniet vervolgens van een heerlijk driegangen keuzediner. De menukaart biedt een ruime keuze uit een vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Met recht: voor ieder wat wils! We houden het gehele personeelsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

U kunt genieten van een zorgeloos en oogstrelend groepsuitje in Haarlem!

Reviews bedrijfsuitje
Bedrijf uit Beverwijk, anoniem: "We kijken zeer tevreden terug naar ons dagje Haarlem! Restaurant voor de lunch vonden wij alle 14 top! ook de wijziging in lunch; salade met glaasje wijn. Ze hadden erg hun best gedaan met mega salades, extra patat en stokbrood zonder dat wij er om vroegen én ontzettend vriendelijke bediening!! De rondvaart was ook leuk en de kapitein in voor een geintje. De gids vonden wij minder. Ervaring misten wij. Van de 2 hofjes die wij van binnen bekeken was er eentje die wij reeds hadden bezocht. Laten we zo zeggen, na anderhalf uur hadden we het gezien, niet meer gemotiveerd. (Vorig jaar in Alkmaar hadden wij ook een rondleiding gehad met een geweldige gids, die van iets eenvoudigs een superverhaal wist te vertellen. Dit miste ik met name in haar.) Het diner was prima prijs/kwaliteit en gezellig. Ook de ligging in een straatje achteraf zo leuk. Eerst aan de bar een borreltje genoten en daarna naar boven voor het diner. Leuke bediening!! en eten ook prima! Persoonlijk vond ik het arrangement wel veel omvattend. Eigenlijk 4 tripjes in enen. Met een lunch en rondvaart en afsluitend borreltje/hapje ergens was het ook gaaf geweest."

Groevenbeek: "Alles is heel goed verlopen en was uitstekend geregeld. Het arrangement was prima. De gids was iets te lang van stof voor de doelgroep, maar verder goed. Het contact verliep heel prettig. Alles werd vlot en naar wens geregeld. Bedankt voor de goede organisatie."

Anoniem:"Dit groepsuitje was een leuke combinatie van verschillende locaties. We hebben de stad Haarlem leren kennen via de stadsgids en verkend vanuit de grachten. Mede door het goede weer een zeer gezellige geslaagde dag."

UWV: "Het was een zeer geslaagd bedrijfsuitje. De gids wist veel te vertellen (het duurde wel wat lang) en het eten was erg lekker. Al met al een prima dag. Misschien een puntje voor een volgende groep om tussen de stadswandeling en rondvaart een drankje te doen."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes