Grachtentocht en stadswandeling Groningen

Geniet van een exclusief bedrijfsuitje in Het Hoge Noorden. U bezoekt twee toprestaurants en wordt langs de mooiste plekjes geleid over water en op het land.

Gastvrij ontvangst in de binnenstad

Een gezellig restaurant in hartje Groningen is de plaats waar u elkaar ontmoet voor een superleuk afdelingsuitje. U krijgt een fijne lunch (soep en een luxe pistolet met divers beleg) geserveerd met een iets te drinken naar keuze.

Vaartocht langs de mooiste plekken

Uw groepsuitje krijgt een vervolg met een ontspannen avondvaartocht. Groningen laat van een verrassende kant zien vanaf het water.U vaart langs het wereldbefaamde Groninger Museum en ziet de (middeleeuwse) architectuur vanuit een bijzonder perspectief. Het oude Centraal Station, de Patriciërshuizen en de Oosterhaven zijn ook steevast in de route opgenomen. Uw gids aan boord deelt desgewenst talrijke wederwaardigheden met u en uw gezelschap.

Fraaie wandelroute als afdelingsuitje

Als u van de boot afkomt, staat er al een stadsgids te popelen om u mee te nemen op een fraaie wandeling. De voor u uitgezette route van anderhalf uur eindigt bij het laatste restaurant. We bevinden ons nog steeds in het hart van deze voormalige Hanzestad. De pakhuizen aan de grachten, de schitterende Stadsschouwburg en uiteraard de beroemde Martinitoren smeken erom door u bewonderd te worden.

Driegangen keuzediner naar eigen smaak

Na de wandeling neemt u afscheid van de stadsgids. U wordtgastvrij ontvangen in het tweede restaurant van de dag. Het is hoog tijd om te gaan genieten van een heerlijk driegangen keuzediner!Ter plekke maakt u uw keuze uit een vis, vlees en vegetarisch. Er is voor ieder wat wils. We houden natuurlijk rekening met collega's die niet alles mogen eten.

Ontspannen geniet u van een tot in de puntjes verzorgd personeelsuitje in Groningen!

Review bedrijfsuitje:
Bedrijf uit Someren, anoniem: "Inhoudelijk was het arrangement goed.De stadswandeling was heel leuk, de gids met name was heel erg boeiend hoe hij vertelde.de lunch was heel
goed! de grachtentocht vonden wij minder doordat er in 3 talen werd verteld."

Bedrijf uit Assen, anoniem: "Het arrangement dat wij bij u geboekt hadden is door alle mensen als zeer goed bevonden. De lunch was prima, we konden lekker in het zonnetje zitten aan het water. Daarna hadden we de grachtentocht wat heel leuk was, en een goede gids. Toen we weer aankwamen bij het restaurant stond onze gids voor de stadswandeling al op ons te wachten. Deze gids was ook zeer goed en heel aardig. Tot slot hebben wij heerlijk gedineerd. Al met al was het een zeer geslaagde dag.

PV Kollumerland: De PV wilde graag naar een stad in de buurt. En dat werd Groningen. We hebben op Internet gezocht naar een programma en kwamen uit op de "Grachtentocht en stadswandeling Groningen" van Stadsarrangement.nl. Omdat we graag een hele dag weg wilden hadden we het idee om in de ochtend een deelprogramma op te zetten. Zelf hadden we het idee om een in ieder geval een bezoek aan het Groninger Museum aan te bieden. In het telefonische contact met Stadarrangement.nl hebben wij hen gevraagd of zij nog een leuke cultureel deelprogramma hadden naast het Groninger Museum. In dat gesprek kwam naar voren dat zij de grachtentocht-programma wel wilden uitbreiden naar een heel dagprogramma.Uit eindelijk is daar een heel leuk programma gekomen dat ook door de leden van de PV als een mooi en gevarieerd programma is ervaren. Op de beschikbare tijd voor koffie, lunch en diner zat geen enkele tijdsdruk om weer naar de volgende activiteit te gaan. Kortom lekker relaxed van Groningen kunnen genieten. Bij deze wil de PV Kollumerland c.a. Stadarrangement.nl danken voor hun goede en vlotte service bij het organiseren van ons PV-Uitje.

PV Bosker: "De reacties op dit groepsuitje waren positief. Op de boot waren al plekken voor ons gereserveerd, waardoor we allemaal bij elkaar zaten. Het gebak was heerlijk en we hadden voldoende tijd om even bij te praten voordat de gids ons kwam halen. Ze had de wandeling aangepast aan de drukte in de stad, onze complimenten. Het diner was heerlijk, de bediening was vriendelijk en goed. Het contact met Stadsarrangement was goed en vriendelijk, duidelijke informatie, bedankt!"

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes