Grachtentocht en stadswandeling Gouda

Ontdek de schoonheid van het oude Gouda tijdens een heerlijk personeelsuitje: twee toprestaurants, een vaartocht en een stadswandeling!

Lunchen in hartje Gouda

U begint uw teamuitje in een beregezellig eetcafé in hartje Gouda. Er wordt een fijne lunch geserveerd die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en iets te drinken naar keuze (koffie/thee/melk/tapbier/tafelwijn).

Vaartocht met gids

U vervolgt uw personeelsuitje met een prachtige avondvaartocht. U wordt per boot opgehaald bij het restaurant waarna uw vaartocht begint. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op Gouda, een stad met een historie waarin water een belangrijke rol speelde. Er is een gids aan boord, aan wie u alles kunt vragen.

Keuze uit twee stadswandelingen

Als u weer aankomt in de haven staat er al een stadsgids op u te wachten. U kunt kiezen uit twee wandelingen:

- Historische stadswandeling: een zeer complete wandeling waarbij u een goed beeld krijgt van Gouda. Niet alleen is er aandacht voor de mooiste monumenten, ook komt u langs de haven en ziet u welke belangrijke rol het water heeft gespeeld in Gouda. U passeert onder andere:

 • Authentieke hofjes en steegjes
 • Het karakteristieke stadhuis
 • De befaamde St. Janskerk

-  Historische waterwandeling: de Hollandse IJssel die aan de zuidkant langs Gouda stroomt, is een getijdenrivier. Tweemaal per dag heb je eb en vloed. De gids vertelt u alles over de belangrijke rol die het water gespeeld heeft in het ontstaan en in de geschiedenis van deze stad. U komt onder meer langs:

 • De Donkere Sluis uit 1308
 • De Mallegatsluis uit de 16e eeuw
 • Het Havenkwartier met de prachtige Museumhaven(nog steeds in gebruik)

Aan tafel voor het driegangen keuzediner

De wandeling eindigt bij een gezellig restaurant. Nadat u afscheid heeft genomen van de gids, gaat u samen aan tafel voor een heerlijk driegangen keuzediner. Eventuele dieetwensen hoeven geen probleem te zijn, aangezien wij er rekening mee houden.

U kunt optimaal genieten van een volledig verzorgd groepsuitje in Gouda!

Review bedrijfsuitje
Vereniging OPS: "De organisatie tijdens dit bedrijfsuitje was goed, contact met de medewerker snel. Het arrangement was compleet en de dieetwensen waren perfect uitgevoerd."

De heer J.C. Groeneveld: "Absolute aanrader. Alles bij ons personeelsuitje was prima geregeld, benodigde info werd correct en op tijd verstrekt."

Anoniem: "We hebben een hele leuke avond gehad. Prima en goed verzorgde ontvangst bij restaurant Scheeps. De vaartocht moest iets worden ingekort, omdat de schipper een andere eindtijd had genoteerd, maar was gelukkig snel opgelost. Het concept van de avond was leuk en het gezelschap had er zin in! Ieder onderdeel was voor mijn collega's steeds een verrassing, dat leek me het leukst."

Mevrouw de Vries: "Het was een hele leuke activiteit - onze hele groep heeft het heel leuk gevonden. We hebben lekker gegeten (er werd ook goed rekening gehouden met de dieetwensen ivm een voedselallergie); steeds voldoende ruimte voor onze groep (ook een beetje apart van de rest van het restaurant) - afwisselend doordat je van restaurant naar restaurant gaat. De stadsgids was mooi op tijd en heeft ons een leuke rondleiding gegeven en ons een inkijkje in het stadsleven van Gouda vanaf 1200 gegeven. Ze kon ook alle extra vragen goed beantwoorden."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

 • Meer dan 135.000 deelnemers
 • Ruim 14 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 68 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes