Grachtentocht en stadswandeling Delft

Neem kennis van de gastvrijheid van de Delftenaren! Tijdens uw bedrijfsuitje bezoekt u twee toprestaurants en ontdekt u de vele schitterende plekjes van de binnenstad.

Lunch met een drankje

Om uw teamuitje te beginnen krijgt u een goed verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit soep, een luxebroodje met fijn beleg en een consumptie naar keuze (bijv. melk, koffie, thee, tafelwijn).

Gezellige grachtentocht

Net als Amsterdam staat ook Delft bekend om zijn grachtengordel. Vanaf het water krijgt Delft een heel bijzonder sfeertje, met name als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart. De vaartocht voert u langs historische bezienswaardigheden als VOC-locaties en patriciërshuizen. De boot is open bij mooi weer, en er is een gids aan boord.

Aansluitend een stadswandeling

Weer aan land aangekomen staat een stadsgids u al op te wachten om u mee te nemen langs de onontdekte stukjes stad en de mooiste plekjes van Delft. Te denken valt hierbij aan de vele hofjes, straatjes en stadsgezichten bekend van de schilderijen van Johannes Vermeer.

Extra mogelijkheid: Fotografie
(U kunt tegen een kleine meerprijs ook kiezen voor een fotografieworkshop tijdens een stadswandeling. Een professioneel fotograaf haalt samen met u het beste uit uw camera of smartphone. U zult zien dat u hierdoor mooiere foto's kunt maken. Maar de andere manier van kijken waar ze u kennis mee laat maken is misschien nog wel belangrijker! Hoe komt u origineel uit de hoek, en wat vertelt uw foto? Een deel van de workshop is gezamenlijk, maar tijdens de wandeling heeft u ook de kans om persoonlijk vragen te stellen over fotografie. Vraagt u ons naar de mogelijkheden voor uw groep!)

Gezamenlijk dineren als afsluiting

Ter afsluiting van dit bijzondere bedrijfsuitje in Delft gaat u gezellig samen aan tafel. In een mooi restaurant in de gezellige binnenstad geniet u van een driegangen keuzediner. Bij dit diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard wordt er tijdens het teamuitje rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

Delft heeft veel te bieden als bestemming van uw groepsuitje!


Reviews bedrijfsuitje

NVWA: "Het arrangement was inhoudelijk goed!!! Alleen was het nummer van het cafe waar we koffie en gebak gingen doen verkeert doorgegeven".

Congregatie Zusters Augustinessen: "Beide gidsen, zowel op de boot als de stadsgids vertelden veel en hielden goed de aandacht vast. Erg leuk was dat de stadsgids zich had verdiept in de achtergrond van onze Congregatie en ons speciaal meenam naar het voormalig ziekenhuis in Delft wat erg interessant was. De banken in de rondvaartboot zaten slecht, sommigen kregen last van hun rug. Het eten was erg goed. De organisatie was prima, wanneer we vragen hadden tijdens het personeelsuitje werden we prima geholpen."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
of
- Fotografie workshop wandeling tegen meerprijs
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes