Grachtentocht en stadswandeling Delft

Neem kennis van de gastvrijheid van de Delftenaren! Tijdens uw bedrijfsuitje bezoekt u twee toprestaurants en ontdekt u de vele schitterende plekjes van de binnenstad.

Lunch met een drankje

Om uw teamuitje te beginnen krijgt u een goed verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit soep, een luxebroodje met fijn beleg en een consumptie naar keuze (bijv. melk, koffie, thee, tafelwijn).

Rondvaart in Delft

Hierna gaan de trossen los! U gaat aan boord van een mooie boot en maakt een prachtige tocht door de mooie binnenstad. Net als Amsterdam heeft ook Delft een grachtengordel. U ervaart Delft vanuit een heel ander perspectief als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart. U vaart deels door smalle grachten met gezellige terrassen op de kade en u vaart langs de gracht waar Vermeer voor het eerst begon met schilderen. Tweemaal per week is er markt in Delft, u zit hier al varend met uw neus bovenop. U komt langs prachtige grachtenpanden en historische bezienswaardigheden zoals VOC-locaties en patriciërshuizen. De gids vertelt u er alles over.

Aansluitend een stadswandeling

Uw gids staat al voor u klaar bij de kade. Het is tijd voor een mooie stadswandeling door deze gezellige studentenstad. Bezienswaardigheden in overvloed in Delft! U krijgt een aantal highlights te zien, bijvoorbeeld de Nieuwe Kerk, het prachtige stadhuis met de gevangenistoren, de Beestenmarkt (tegenwoordig een gezellig plein) of de Oude Kerk. Ook leidt hij u door mooie straatjes en onontdekte steegjes, en vertelt hij u de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Gezamenlijk dineren als afsluiting

Ter afsluiting van dit bijzondere bedrijfsuitje in Delft gaat u gezellig samen aan tafel. In een mooi restaurant in de gezellige binnenstad geniet u van een driegangen keuzediner. Bij dit diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard wordt er tijdens het teamuitje rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk van 1 april tot en met 31 oktober. De boten zijn open als het kan. In de maanden dat er geen vaartocht is, kunt u bijvoorbeeld ons walking dinner reserveren.

Geniet samen van dit afwisselende teamuitje in Delft!

Reviews bedrijfsuitje
NVWA: "Het arrangement was inhoudelijk goed!" 

Congregatie Zusters Augustinessen: "Erg leuk was dat de stadsgids zich had verdiept in de achtergrond van onze Congregatie en ons speciaal meenam naar het voormalig ziekenhuis in Delft wat erg interessant was. De organisatie was prima, wanneer we vragen hadden tijdens het personeelsuitje werden we prima geholpen."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met stadsgids
- Rondvaart door Delft
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes