Grachtentocht en stadswandeling Amsterdam

Een veelzijdig bedrijfsuitje in Amsterdam! Leer de stad van verschillende kanten kennen - te voet en per boot - en geniet van de culinaire rijkdom!

Lunch als introductie van uw teamuitje

Vriendelijk en gastvrij wordt u ontvangen in een gezellig restaurant in de binnenstad. Met elkaar gebruikt u een fijne lunch, die bestaat soep en een luxe pistolet met heerlijk beleg. U kiest zelf wat u erbij te drinken wilt. Er is keuze uit koffie, thee, melk, fris, tapbier of tafelwijn.

Vaartocht door de monumentale grachten

U vervolgt uw personeelsuitje met een heerlijk ontspannen rondvaart door de Amsterdamse grachten. Het water biedt u een heel andere aanblik op de stad! U vaart langs de Munttoren, door de Herengracht, de Brouwersgracht en zelfs een stukje over het IJ! De gids aan boord kleurt deze bezienswaardigheden met leuke anekdotes en interessante feiten.

Kiezen uit twee stadswandelingen

Bij het aanmeren staat er een nieuwe gids op u te wachten. Hij zal u te voet langs enkele highlights van Amsterdam leiden. U heeft de keuze uit twee wandelingen:

  • Oudezijds: Deze route verkent het gebied langs de Dam, het mooie Stadhuis op de Dam, de Beurs van Berlage en de Nieuwe Kerk, maar ook de Stopera. U wordt langs vele locaties geleid die een rol hebben gespeeld in de Amsterdamse, maar ook in de Vaderlandse geschiedenis. De gids weet u er alles over te vertellen.
  • Jordaan: Deze route leidt u langs de Westerkerk, de Noorderkerk en het Anne Frank huis, laat u de mooiste hofjes zien. Onze enthousiaste gids vertelt u alles over de herstructurering van het gebied in de zeventiger jaren, waardoor het zich tot een 'hip' stukje Amsterdam ontwikkelde.

Stel zelf uw driegangen keuzediner samen

Na de wandeling, die ongeveer anderhalf uur heeft geduurd, bereikt u het volgende restaurant. De gastvrije ontvangst sluit naadloos aan op het afscheid van de gids. Daarna het tijd is voor een driegangen keuzediner. .Het spreekt vanzelf dat we rekening met mogelijke dieetwensen tijdens uw groepsuitje in Amsterdam.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u zelf ontspannen kunt meegenieten!

Review bedrijfsuitje
De heer P. Kok: "We zijn zeer tevreden over het teamuitje. Inhoud, organisatie en tijdsplanning was prima geregeld. De contacten met uw bureau waren direct en duidelijk, de informatie helder."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes