Grachtentocht en stadswandeling Amersfoort

Ontdek de fraaie binnenstad van Amersfoort tijdens een bedrijfsuitje waarbij u tevens twee toprestaurants bezoekt en uw ogen de kost mag geven!

Een lunch ter aanvang van uw personeelsuitje

Het arrangement begint in een mooi restaurant in hartje Amersfoort. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een uitgebreide lunch die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie die u zelf kiest uit het rijtje: koffie, thee, melk, fris.

Mooie vaartocht tijdens uw teamuitje

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen vaartocht. Uw gezelschap heeft de exclusieve beschikking over een boot (of meerdere boten). De tocht laat u Amersfoort van een extra speciale kant zien.U geniet van het zicht op de Onze Lieve Vrouwentoren (Lange Jan), het Mondriaanhuis en het voormalige klooster. Op deze - speciaal voor u samengestelde - vaartocht pakt u zelfs een stukje groen mee. Aan geïnteresseerden vertelt de gids er alles over.

Wandeling door hartje Amersfoort

Na deze gezellige vaartocht is het hoog tijd om de benen te strekken. Uw stadsgids staat al te wachten bij het aanmeren van de boot. Hij heeft een fraaie route voor u uitgedacht, met als eindbestemming het laatste restaurant. U bent nog steeds in het hart van Amersfoort, een stad die meer dan 400 monumenten herbergt. Vast onderdeel van de wandeltocht is de 14e-eeuwse Koppelpoort. 

Koninklijk tintje:
U kunt er ook voor kiezen om de 'Royal Route' te lopen; hiermee treedt u in de voetsporen van de Koninklijke familie. Loop de route zoals Willem-Alexander en Maxima hem liepen op Koningsdag 2019! U komt langs alle highlights. Zwaaien maar!

Genieten van een gezellig etentje

Als u na het eindpunt van de tocht bereikt, neemt u afscheid van de gids. U schuift aan in een gezellig restaurant waar u met het hele gezelschap geniet van een driegangendiner met een riante keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Rekening houden met eventuele dieetwensen zien wij als een plicht.

Zo kunt u zorgeloos en ontspannen genieten van een feilloos geregeld groepsuitje in Amersfoort!

Reviews bedrijfsuitje
Tara: "De lunch was prima verzorgd. Vriendelijke bediening. Stadswandeling was heel leuk. De gids was fantastisch, goed op de hoogte, goed tempo. Rondvaart was minder. De mevrouw was onvriendelijk en we konden niet allemaal bij elkaar zitten. Hierdoor kwam 1 iemand bij een andere groep te zitten. Op de boot was de gids niet te verstaan door gebrekkige microfoon en de microfoon kwam niet boven het geluid van de motor uit, achterin de boot. Diner was ook fantastisch,  vriendelijke en kundige bediening. Chef had haar best gedaan met alle dieetwensen rekening te houden. Heerlijk gegeten en gedronken. Het contact met Stadsarrangement, snelheid handelen, klantvriendelijkheid etc. was prima, snel en fijn contact. Goede afhandeling en informatievoorziening. "

St. Innoforte: "We hebben de dag als groep heel gezellig ervaren.We hadden prachtig mooi weer en dat doet natuurlijk ook een hoop. De boottocht was  erg  leuk en dat kwam mede door  het enthousiasme van de schipper en de gids. De lunch en het diner waren goed.

Gemeente, anoniem: "Ik heb teruggekregen dat het erg leuk was. Contact met Stadsarrangement was prima, klantvriendelijk."

Stal Jasper: "Prima arrangement. Lunch was heerlijk, rondvaart was leuk, gids zeer aardig en het eten was heel gezellig, maar niet erg goed. Amersfoort is een erg leuke stad, we hebben er een heel weekend van gemaakt. Ik heb vorig jaar ook een arrangement geboekt en was ook zeer tevreden."

De Goudse Waarden: "De organisatie van dit bedrijfsuitje was prima. De rondvaart was in orde. De route was mooi, de spreker wat vlak. Er waren drie gidsen voor onze groep, de vrouwelijke gids was de perfecte gids. Er waren diverse mailwisselingen en telefoongesprekken om de organisatie tot stand te brengen, dit verliep plezierig. Er was niets aan te merken op Stadsarrangement."

CVO Groep: "De deskundige en bevlogen gids heeft ons in een goede mix van snelheid en rust een aantal interessante stukken van Amersfoort laten zien met dit bedrijfsuitje. Het aansluitende buffet was uitstekend verzorgd in een plezierige ambiance. De organisatie was prima, ik heb er verder geen omkijken naar gehad."

De heer Groeneveld: "Langs deze weg wil ik u - mede namens de familieleden - alsnog bedanken voor ons fantastische familie uitje, niet in de laatste plaats door het door Stadsarrangement opgezette programma. lunch en diner waren prima geregeld en dank zij de gidsen hebben we Amersfoort beter leren kennen.

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes