GPS-tocht in Utrecht

Ontvangst
Uw dag begint in hartje stad. Hier wordt u in een mooi restaurant gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje en een hapje.

GPS Tocht
Uw enthousiaste spelleider legt u uit hoe een GPS-ontvanger werkt waarna uw puzzeltocht door de stad kan beginnen! De GPS-ontvanger laat de coördinaten zien van uw locatie. Vervolgens krijgt u de coördinaten op van verschillende punten in de stad, die u al lopend moet zien te vinden. Op elk van deze punten krijgt u een vraag die u met uw team zo goed mogelijk beantwoordt. De route is zo uitgestippeld dat u langs een aantal van de highlights van Utrecht geleid wordt. Welk team gaat er aan het einde van het teamuitje met de eerste plaats vandoor?

Drankje

Na afloop komt u samen op de thuisbasis en worden de prestaties van de verschillende teams onder het genot van een drankje beoordeeld.

Diner
Ter afsluiting dineert u in de mooie binnenstad van Utrecht en kunt u nog eens napraten over deze GPS-tocht. Tijdens het driegangen diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Een ontspannen én competitief groepsuitje in Utrecht!

Reviews van het bedrijfsuitje
Stichting Veilig Voedsel: "Wij hebben een fantastiche dag gehad. Ondanks dat de NS even niet meewerkte en er 8 van de 15 mensen ergens in Meppel gestrand waren en opgehaald door collega's moesten worden, is dit goed opgelost door onze spelleider.  De locatie van het restaurant aan de oude gracht was ook super, het restaurant zelf was prima. Ook het weer was super! De tocht zelf, het uitvoeren van de opdrachten en het invoeren van de gegevens van het GPS systeem was een leuke manier om de stad te verkennen. Contact met stadsarrangement was super. Ondanks dat het zaterdag was, snel gereageerd op ons zodat de dag gladjes is verlopen."

Gemeente Roosendaal: "Het personeelsuitje voldeed beslist aan de verwachtingen. Het restaurant kent een vriendelijke bediening en de keuken is goed. De GPS-tocht is leuk om te doen en de begeleiders zijn zeer attent. De toestellen zijn wel gedateerd."

Maetis Medical Services: "Het arrangement was inhoudelijk erg leuk. Het contact met Stadsarrangement was goed. Snelle terugkoppeling en prettige communicatie."

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 72 € 81,72
15 - 40 € 65 € 73,78
41 - 80 € 59 € 66,97
81 - 120 € 52 € 59,02
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Begeleiding en instructie, gebruik GPS
- 3 uur durende GPS-tocht
- Consumptie na afloop
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes