GPS-tocht in Leiden

Ontvangst
Uw teamuitje begint in hartje stad. Hier wordt u in een mooi restaurant gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje en een hapje.

GPS Tocht
Uw enthousiaste spelleider legt u uit hoe een GPS-ontvanger werkt waarna uw puzzeltocht door de stad kan beginnen! De GPS-ontvanger laat de coördinaten zien van uw locatie. Vervolgens krijgt u de coördinaten op van verschillende punten in de stad, die u al lopend moet zien te vinden. Op elk van deze punten krijgt u een vraag die u met uw team zo goed mogelijk beantwoordt. De route is zo uitgestippeld dat u langs de highlights van Leiden geleid wordt. Welk team gaat er aan het eind van het personeelsuitje met de eerste plaats vandoor?

Drankje

Na afloop komt u samen op de thuisbasis en worden de prestaties van de verschillende teams onder het genot van een drankje beoordeeld.

Diner
Ter afsluiting van het groepsuitje dineert u in de mooie Leidse binnenstad en kunt u nog eens napraten over deze GPS-tocht. Tijdens het driegangen diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Een ontspannen én competitief bedrijfsuitje in Leiden!

Review:
Bedrijf uit Leusden, anoniem: "GPS-tocht door centrum Leiden: route was té lang om binnen 2 uur af te werken. We hebben het gevoel dat dit al een oudere gps-tocht is, want bij één vraag zou het antwoord op de gevel staan. Echter: door een verbouwing was het antwoord verdwenen. Het restaurant waar we na afloop gegeten hebben, lag niet in het centrum van de route, zodat er aan het einde nog een flinke wandeling nodig was om daar tijdig te arriveren. We hebben het restaurant als zeer goed ervaren. Het eten was heerlijk en de bediening was top! Echt een aanrader! Contact met Stadsarrangement was prettig en snelle reactie op vragen. Prima samenwerking!"Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 72 € 81,72
15 - 40 € 65 € 73,78
41 - 80 € 59 € 66,97
81 - 120 € 52 € 59,02
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Begeleiding en instructie, gebruik GPS
- 3 uur durende GPS-tocht
- Consumptie na afloop
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes