Flikken Roermond

Ontvangst
In hartje Roermond wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna maakt u kennis met de instructeur die u het Flikken spel uitlegt.

Flikken Roermond
De beruchte crimineel Johnny de Jong is een paar dagen voor zijn vrijlating ontsnapt en bevindt zich ergens in het centrum. En Johnny is niet alleen, ook zijn broer Frederik lijkt iets met zijn ontsnapping te maken te hebben en dan is daar ook nog een vermist schilderij wat tonnen waard is.
Met uw team gaat u op zoek naar Frederik, het schilderij en Johnny. Op een speciale Smartphone ziet u om de zoveel minuten waar johnny zich bevindt. Maar hij staat niet stil, is incognito en dus moeilijk te pakken. Tijdens het spel ziet u veel van de stad en wordt u door de politie op de hoogte gehouden met filmpjes en aanwijzingen. Lukt het uw team als eerste Johnny te vinden en in te sluiten?

Prijsuitreiking
Het spel eindigt met een prijsuitreiking voor het winnende team en een afsluitend drankje voor iedereen.

Diner
Ter afsluiting van deze dag gaat u aan tafel in een gezellig restaurant. Hier krijgt u een driegangen diner geserveerd met meerdere keuzes per gang. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 40 € 75 € 86,25
41 - 80 € 72 € 82,80
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 2,5 uur durend stadsspel Flikken
- Begeleiding door meerdere instructeurs
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie