Flikken Amsterdam

Ontvangst
In hartje Amsterdam wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna maakt u kennis met de instructeur die u het Flikken spel uitlegt.

Flikken Amsterdam
De beruchte crimineel Johnny de Jong is een paar dagen voor zijn vrijlating ontsnapt en bevindt zich ergens in het centrum. En Johnny is niet alleen, ook zijn broer Frederik lijkt iets met zijn ontsnapping te maken te hebben en dan is daar ook nog een vermist schilderij wat tonnen waard is.
Met uw team gaat u op zoek naar Frederik, het schilderij en Johnny. Op een speciale Smartphone ziet u om de zoveel minuten waar johnny zich bevindt. Maar hij staat niet stil, is incognito en dus moeilijk te pakken. Tijdens het spel ziet u veel van de stad en wordt u door de politie op de hoogte gehouden met filmpjes en aanwijzingen. Lukt het uw team als eerste Johnny te vinden en in te sluiten?

Prijsuitreiking
Het spel eindigt met een prijsuitreiking voor het winnende team en een afsluitend drankje voor iedereen.

Diner
Ter afsluiting van deze dag gaat u aan tafel in een gezellig restaurant. Hier krijgt u een driegangen diner geserveerd met meerdere keuzes per gang. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.

Optioneel "Floating BBQ"
Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 40 € 75 € 86,25
41 - 80 € 72 € 82,80
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 2,5 uur durend stadsspel Flikken
- Begeleiding door meerdere instructeurs
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie